PRAŠOME GALINČIUS PASIDALINTI INFORMACIJA

0
52
84c1e40ea0e759e3f1505eb1788ddf3c default photo

Ieškome žmonių, galinčių pasidalinti prisiminimais apie buvusį mokytoją, vertėją Vladą Lingę, 1951 metais grįžusį iš tremties ir gyvenusį Dusetose. Vlado artimieji iš Kanados taip pat būtų labai dėkingi už informaciją apie jo žmoną Oną Lingienę, gyvenusią Vilniaus gatvėje 21, Dusetose, ir jų vaiką, gimusį 1952–1955 metais.

(Už vertingą informaciją bus atsilyginta.)

Prašome su mumis susisiekti elektroniniu paštu BrendaEWelsh@outlook.com

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite