PATARIMAI – PREZEVATYVAI

0
18
prezervatyvai

Ar manote, kad seksas su prezervatyvu yra kažkuo erzinantis ir nepatogus? O gal jums gėda apie tai kalbėti su partneriu? Jūs neprivalote juo būti: Naudodamiesi šiais penkiais patarimais, galite smagiai praleisti laiką lovoje, užsiimdami seksu su prezervatyvais.

1. kalbėkite apie tai laiku

Apie tai, ar norite turėti lytinių santykių su prezervatyvu, ar naudoti kitą kontracepcijos būdą, turėtumėte kalbėti laiku, o ne tada, kai jau esate vienas kito glėbyje ir norite iš karto pradėti. Jei susitarsite nuo pat pradžių, išvengsite nepatogių diskusijų netinkamu metu.

Prezervatyvai  iš sargiai.lt

2. nusipirkite prezervatyvų – bet tinkamų

Tikriausiai kiekvienam yra tekę patirti tokį impulsą: tiesiog griebti pirmą pasitaikiusį prezervatyvų pakelį lentynoje ir nedrąsiai paslėpti jį pirkinių krepšelio dugne. Tačiau, kad išvengtumėte nemalonių netikėtumų ir galėtumėte tinkamai mėgautis seksu su prezervatyvu, prezervatyvo dydis, forma, o galbūt ir specialios funkcijos, pavyzdžiui, specialus sluoksnis, užtikrinantis didesnę drėgmę, turėtų atitikti jus ir jūsų poreikius. Neskubėkite rinktis! Patarimas: jei jūsų partneris yra priekabus ir mano, kad seksas su prezervatyvais yra gana nejaukus, išbandykite ypač plonus prezervatyvus, kurie žada daugiau pojūčių akto metu. Pirmiausia galite atlikti daugybę tyrimų internete, kad susiaurintumėte savo pasirinkimą ir nereikėtų pusvalandį praleisti prie prezervatyvų lentynos vaistinėje, kol priimsite sprendimą.

3. visai ne gėda: praktika daro meistriškumą

Jei santykiaujate su prezervatyvu, turėtumėte žinoti, kaip jį tinkamai užsidėti: Viena ranka laikykite antgalį, o kita atsargiai jį išvyniokite. Tai galite praktikuoti kartu, nes kiekvieno žmogaus kūnas yra skirtingas – nėra nieko gėdingo, nesvarbu, kiek jums metų ar kiek partnerių turėjote. Taip prezervatyvo užsidėjimas greitai taps natūralia jūsų mylėjimosi dalimi.

4. turėti prezervatyvų

„Palauk, mieloji, man tik reikia nueiti į tualetą ir pasiimti prezervatyvą!” Kaip tai atstumia! Jei kuris nors iš jūsų lemiamu momentu apskritai gali prisiversti atsikelti… Jei prezervatyvai paslėpti kur nors spintelės gale iš gėdos, kad kas nors gali juos aptikti, tai tikrai nepatogu ir erzina. Kita vertus, jei jie visada yra po ranka prie lovos ar kur nors kitur, kur gali kilti pagunda, juos užsidėti galima greitai.

5. mėgautis seksu su prezervatyvu

Gero pasiruošimo privalumas tas, kad kai viskas sutvarkyta, prezervatyvas patikimai uždėtas ir esate pasiruošę, galite atsipalaiduoti ir tiesiog mėgautis seksu su prezervatyvu – ilgai negalvoti apie kontracepciją.

6 prezervatyvų patarimas: Dvigubas nėra geresnis

Uždėjus du prezervatyvus vieną ant kito, jų naudojimas netampa saugesnis – greičiau atvirkščiai. Dėl trinties prezervatyvai lengviau plyšta.

7 prezervatyvų patarimas: atidžiai tikrinkite chemines kontraceptines priemones

Įvairios cheminės medžiagos, esančios makšties geliuose ir putose, pažeidžia prezervatyvo medžiagą. Vaistai, pavyzdžiui, makšties žvakutės ar kremai nuo grybelinių infekcijų, taip pat gali sunaikinti prezervatyvus. Dėl to medžiaga gali tapti akyta, o tai mažina saugumą. Iš anksto atidžiai perskaičius pakuotės lapelį, situacija taps aiškesnė.

8 derinkite su tinkamu lubrikantu

Lubrikantai turi būti tirpūs vandenyje ir neriebaluoti, jei jie bus naudojami kartu su prezervatyvais. Taip pat leidžiama naudoti silikoninius gelius. Kita vertus, riebūs lubrikantai (kremai, vazelinas, aliejus ir kt.) pažeidžia prezervatyvą.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite