Z. ROMANOVO STOMATOLOGIJOS KABINETAS IR JAME TEIKIAMOS PASLAUGOS

0
71
romanovo odontologijos klinika kaune

Dantys yra būtina mūsų kūno dalis, jie ne tik padeda kramtyti maistą, bet ir padeda bendrauti. Sveiki ir švarūs dantys suteikia blizgančią šypseną – tai vienas gražiausių aksesuarų jūsų veidui papuošti. Paprastai kiekvieno žmogaus gyvenime yra du dantų rinkiniai: pieniniai dantys (vaikų dantys) ir nuolatiniai (suaugę dantys). Nesvarbu, kurie dantys šiuo metu yra pas Jus, jais privaloma rūpintis ir juos puoselėti.

Dantys susideda iš kelių skirtingų sluoksnių: emalio, dentino, minkštimo ir cemento. Dantų emalis yra sunkiausia medžiaga žmogaus kūne, dengianti dantų išorę. Jį daugiausia sudaro akmens kietumo mineralas, vadinamas kalcio fosfatu. Tada ateina antrasis sluoksnis – dentinas, kuris yra šiek tiek minkštesnis nei emalis. Giliausia danties dalis yra minkštimas. Tai gyvas kūnas, susidedantis iš nervų ir kraujo ląstelių. Kita danties dalis vadinama cementu. Tai jungiamojo audinio sluoksnis, tvirtai pritvirtinantis danties šaknį prie dantenų ir smakro.

Z. Romanovo stomatologijos kabinete tvarkomos visos problemos, kurios ištinka skaudant dantį ar norint jį keisti nauju:

  • Dantų protezavimas dažniausiai yra atliekamas tik tada, kai trūksta vieno ar daugiau dantų arba jie negrįžtamai pažeisti, taikant netiesioginį atstatymą, siekiant atkurti kramtymo funkciją ir dantų estetiką, nes tai paveikiausia priemonė. Kviečiame registruotis pirmajai konsultacijai, kuri padės nuspręsti, kokios procedūros jums reikia. Visada geriausia yra konsultuotis su specialistais, jie patars nuo ko pradėti.
  • Estetinis plombavimas – estetinės odontologijos metodas, leidžiantis kokybiškai restauruoti susidėvėjusius, nuskilusius, nudilusius, ėduonies paveiktus dantis. Estetinis plombavimas atliekamas tuomet, kai dantims reikia atkurti formą, suteikti estetišką vaizdą. Estetinis plombavimas padeda ir pakeisti dantų spalvą, įgauti pasitikėjimo. Profesionaliai atliktas estetinis plombavimas Jus džiugins ilgus metus. Juk kelias į ilgaamžiškumą – atidi dantų ir burnos priežiūra bei patyrusio gydytojo pagalba.
  • Turbūt esate girdėję, kas yra burnos higiena, nes kiekvienas žmogus privalo ją atlikti bent keletą kartų į metus. Profesionali burnos higiena padeda dantims išlikti sveikiems ir naikina blogus kvapus. Atliekant burnos higieną, specialiais instrumentais šalinamos kietosios ir minkštosios dantų apnašos, poliruojami dantų ir plombų paviršiai.
  • Dantų balinimas – unikali procedūra, kurios metu paviršiniai dantų sluoksniai veikiami saugiomis, tačiau efektyviomis balinamosiomis medžiagomis. Taip dantims suteikiama geresnė estetinė išvaizda, o pacientui – išaugęs pasitikėjimas savimi.
  • Burnos chirurgija – labai plati odontologijos sritis, apimanti dantų šalinimą, periodonto audinių gydymą, dantų implantaciją bei pasiruošimą jai ir kitas procedūras. Tai – specifinė sritis, reikalaujanti ypatingo tikslumo ir patirties.
  • Sėkmingas odontologinis gydymas neįsivaizduojamas be tikslios diagnostikos. Z. Romanovo stomatologijos kabinete pacientų ištyrimui dažnai naudojame rentgenologinius tyrimus. Rentgenologinis tyrimas garantuoja gerą ir tikslų danties būklės įvertinimą, leidžia nustatyti ligas daug greičiau.
  • Ortodontija yra puikus ir tinkamiausias būdas netaisyklingos dantų padėties ir sąkandžio anomalijų gydymui, nes jos pagalba pasiekiami geriausi ir ilgaamžiai rezultatai. Kaune įsikūrusioje Z. Romanovo odontologijos klinikoje teikiame kokybišką ortodontinį gydymą įvairaus amžiaus pacientams! Norite sužinoti ar Jums reikalingas ortodontinis gydymas? O gal ieškote geriausio sprendimo dantų padėties korekcijai? Apsilankykite konsultacijoje, kurios metu draugiška gydytojų komanda atsakys į visus Jūsų klausimus.

Daugiau informacijos galite rasti interneto tinklalapyje čia ir susipažinti su visomis atliekamomis procedūromis Romanovo klinikoje: romanovoklinika.lt

z romanovo odontologijos klinikos vidus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite