6 UNIKALŪS STIKLINIŲ DUŠO KABINŲ PRIVALUMAI

0
54
vonia

Vonios kambarys yra erdvė, kurioje pamirštame dienos įtampą ir atsipalaiduojame. Dėl šios priežasties Jūsų vonios kambario stilius yra lygiai toks pat svarbus kaip ir jo funkcionalumas. Dušas yra vienas pagrindinių vonios elementų, kuris turi įtakos bendram erdvės stiliui. Ir nors yra daugybė užtvarų variantų, tokių kaip dušo užuolaidos ar stumdomas stiklas, niekas negali nugalėti nesenstančios stiklinės dušo kabinos.

1. Unikalus stilius

 1

Stiklinės dušo kabinos nėra priskiriamos moderniai elegancijai. Skirtingų dizainų įvairovė padės Jums surasti idealų variantą bet kokio stiliaus vonios kambariui. Vietoj skaidraus stiklo, rinkitės matinį ar tonuotą stiklą, kad erdvė atrodytų išskirtinė. Atitinkamai galite pritaikyti derančias rankenėles ar rėmus. Norėdami išgauti itin prašmatnų, bet tuo pačiu minimalistinį vaizdą, rinkitės stiklo korpusus be rėmų.

2. Neprilygstamas universalumas

 2

Aptakios formos pusapvalė dušo kabina akimirksniu suteiks stilių ir eleganciją praktiškai bet kokios formos, dydžio ar stiliaus vonios kambaryje. Priešingai negu dušo užuolaidos kampiniai strypai, kurie gaminami tik tam tikro standartinio dydžio ir rizikuojantys netikti pagal Jūsų erdvę, dušo kabinos pritaikomos pagal Jūsų poreikius. Tad jei turite netaisyklingos formos kampą, esant reikalui stiklinės dušo kabinos gali būti gaminamos specialiai tinkantį į nišą.

3. Tausoja erdvę

 3

Kadangi daugelis žmonių gyvena ankštuose būstuose, protingai išnaudotos erdvės problema itin aktuali. Vonios kambarys talpina gausybę elementų, atliekančių įvairias funkcijas, tačiau tuo pačiu norime daugiau erdvės. Stiklinė dušo kabina yra puikus sprendimas, kad vonios kambarys vizualiai atrodytų didesnis. Dėl stiklinių durų sukuriamas tęstinumo erdvėje efektas. Kita vertus, dušo užuolaidos sukuria pertvarą, kuri vizualiai sumažina erdvės pojūtį.

4. Nepralaidus vandeniui

 4

Niekas nemėgsta jausmo, kuomet įžengus į vonios kambarį pasitinka šlapios grindys. Be užtvaro neįmanoma išvengti šios problemos kaskart prausiantis duše. Įrengdami stiklinę dušo kabiną galite būti tikri, kad vanduo visada liks ten, kur ir turi būti. Dušo kabinos turi vandeniui nepralaidų pagrindą, tad nėra nė menkiausios galimybės vandens lašui išsiveržti.

5. Lengva priežiūra

 5

Kadangi dauguma gyvena įtemptą gyvenimą, bet kokia pasirinkta stilinga funkcija turi būti ir praktiška. Stiklinė dušo kabina ne tik suteikia Jūsų vonios kambariui šiuolaikiško žavesio, tačiau ir nereikalauja daug priežiūros. Kadangi šiems korpusams naudojamas grūdintas stiklas, jie yra atsparūs įbrėžimams ar trūkiams. Taip pat yra galimybė stiklą padengti specialia danga, kuri padės išvengti muilo ir vandens dėmių. Dėl to jūsų stiklinė kabina visada atrodys kaip nauja!

6. Higiena

 6

Drėgnas mikroklimatas vonios kambariuose – puiki terpė mikrobų klestėjimui. Jei naudojate dušo užuolaidas, laikui bėgant ant paviršiaus galite pastebėti pelėsio požymius. Nepaisant to, kad tai gadina estetinį vaizdą, pelėsio sporos gali sukelti sveikatos problemas. Su stikline dušo kabina viso to išvengsite. Stiklas turi neakytą paviršių, ant kurio negali augti mikrobai. Taip pat toks pasirinkimas parankus dėl lengvos priežiūros. Specialus stiklo valiklis bei šluostė ir Jūsų dušo kabina vėl žvilganti!

Ir visai nesvarbu prie kokio varianto pasiliksite: pigi pusapvalė dušo kabina, prašmatni keturkampė juodu rėmu ar berėmė kabina,- tarp gausybės rinkoje esančių variantų išsirinkite labiausiai derantį prie Jūsų būsto stiliaus bei gyvenimo būdo ir tai užtikrins, kad Jūsų vonios kambarys atrodys stulbinančiai.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite