SAVAITGALĮ UŽSUKITE Į B16!

0
21
b16 sestadieni

B16 – bendruomenės veiklai skirta erdvė (D.Bukonto 16, Zarasai) šį savaitgalį lauks Jūsų dvejose dirbtuvėse. Draugiškos bendruomenės apsuptyje veiksime ir šeštadienį ir sekmadienį!

Šeštadienį skelbiame moliūgų diena ir kviečiame:
? pasigaminti įvairių produktų iš moliūgų (moliūgų, orkaitę, viryklę – turim).
? pasigaminti įvairių dekoracijų hellowynui (dekoracijomis taip pat puošime B16 prieigas, kad praeiviai galėtų nusifotografuoti su skaptuotu moliūgu, šikšnosparniu ar vaiduokliu ?).
SVEČIUOSE turėsime Viktoriją Gurskaitę (vizualcreation.lt), kuri visiems norintiems sukurs teminį makiažą.
‼️ Pradedame 10 val., tačiau PRISIJUNGTI galite ir vėliau. Planuojame darbuotis iki 16 val.

Sekmadienį neskubant kartu kviečiame pasigaminti žvakių, dekoruotų žvakidžių, vainikų, puokštelių. Gamybai naudosime tik tvarias priemones:
? vainikus gaminsime šiaudų karkaso pagrindu (šiaudinių vainikų jau turėsime, beliks dekoruoti)
? puokšteles gaminsime iš rudeninės gamtos dovanų, o pagrindą puokštelei darysime iš panaudotų skardinių ar stiklainiukų.
? žvakes gaminsime iš vaško plokštelių ir lininio siūlo (priemonėmis pasirūpinsime).
? žvakides gaminsime iš stiklainiukų ir dekoruosime siūlais, audiniais bei rudeninės gamtos dovanomis.
SVEČIUOSE turėsime floristę Jekateriną Gasparavičienę, kuri mus pamokys kaip dekoruoti/tvirtinti vainikus ir puokšteles.
‼️ Pradedame 10 val., tačiau PRISIJUNGTI galite ir vėliau. Planuojame darbuotis iki 16 val.

SVARBU: COVID įkarštyje saugokime vieni kitus ir ateikime su galimybių pasais.

Iškilus klausimams – susisiekime!
Aurelija 867567817, Aleksandra 860113378

Bendruomeniniai susibūrimai finansuojami iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamo projekto „Draugiška bendruomenė“ (projekto Nr. 08.6.1-ESFA-T-927-01-0502) ir prisideda prie Zarasų miesto vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. įgyvendinimo bei mažina esamą Zarasų miesto gyventojų socialinę atskirtį. Projektas bendrai finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų, LR Valstybės biudžeto lėšų bei Zarasų rajono savivaldybės biudžeto lėšų. Projektą inicijavo ir įgyvendina VšĮ „Sprendimų centras”.

b16 sekmadieni

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite