ZARASUOSE ATIDAROMA ATNAUJINTA „NORFA“

0
109
norf

Ketvirtadienį, lapkričio mėn. 4 d. (15.00 val.), Zarasuose atidaroma atnaujinta „Norfa“.

Vytauto g. 28 įsikūrusioje XL formato „Norfoje“ veiks 6 savitarnos ir 3 įprastinės kasos. „Norfos“prekybos salės plotas sieks 1,4 tūkst. kv.m. Į atnaujintą prekybos centrą investuota maždaug 1 mln. eurų, jame dirbs apie 23 darbuotojai. Beveik visa parduotuvės įranga pakeista į naują. „Norfa“ pertvarkyta pagal naują koncepciją, daugiau dėmesio skiriant ne tik parduotuvės funkcionalumui, bet ir estetiškai patraukliam interjerui.

Prekybos centre taip pat veiks „N“ vaistinė, VET1 veterinarijos vaistinė, kosmetikos ir moterų  apatinio trikotažo parduotuvės. 

 

Šiuo metu šalyje veikia 152 „Norfa“ parduotuvės. „Norfos“ prekybos tinklas 2021 m. planuoja 15 naujų ar atnaujintų parduotuvių, į kurias bus investuota apie 15 mln. eurų.

Norfa Logo

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite