VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURO INFORMACIJA

0
62
mid news zrs 186 Higienos mokymai

Ignalinos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras Zarasuose teikia mokamas paslaugas – privalomuosius pirmosios pagalbos ir higienos įgūdžių mokymus.

Privalomasis pirmosios pagalbos mokymas yra dalis privalomojo sveikatos mokymo, kurio tikslas išmokyti asmenis įvertinti nukentėjusiojo gyvybines funkcijas ir suteikti jam savalaikę pirmąją pagalbą.
 
Privalomasis higienos įgūdžių mokymas yra dalis privalomojo sveikatos mokymo, kurio tikslas  suteikti higienos žinių ir įgūdžių, padedančių apsaugoti nustatytų profesijų darbuotojų ir gyventojų sveikatą. Darbuotojai higienos įgūdžių mokosi prieš pradėdami savo profesinę veiklą ir vėliau pasibaigus sveikatos žinių atestavimo pažymėjimo galiojimo terminui.
Baigus mokymus, išduodamas nustatytos formos sveikatos žinių atestavimo pažymėjimas.
 
Daugiau informacijos el. paštu daiva.januseviciene@ignalinosvsb.lt arba telefonu +370 62084907

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite