KAIP GAUTI KREDITĄ TELEFONO PAGALBA?

0
21
saldo

Jeigu atsidūrėte tokioje situacijoje, kad greitai prisireikė papildomų pinigų, bet tai yra nedidelė suma, sprendimą rasti gali būti ne taip paprasta. Skolintis iš artimųjų, kaimynų ar pažįstamų – nepatogu ir ne visada duoda rezultatą, be to, gali privesti prie ginčų. Tačiau net ir kai kurios paskolų bendrovės ne visada gali padėti. Jeigu reikia greito sprendimo, galima kreiptis dėl kredito telefonu, kartais dar vadinamo SMS paskola arba greito kredito.

Kas yra SMS kreditas ir kaip tai veikia?

Daug kas mini kreditus telefonu ir paskolas telefonu bei SMS kreditus. Tačiau nepaisant dažno minėjimo, tikrai ne visi vartotojai yra artimai susipažinę su tuo, kaip jie veikia.

Kreditai telefonu gali būti suprantami dvejopai. Iš vienos pusės – tai paskola, kurią galite gauti naudodamiesi telefonu. Tačiau išmanieji telefonai jau leidžia užpildyti įprastas paraiškas internetu, tad galima šiek tiek pasimesti.

Iš tiesų, SMS kreditas arba kreditas telefonu yra tokia paskola, kurią galima gauti SMS žinutės ar skambučio metu. Šis kreditas dažniausiai suteikiamas labai greitai, jau esamiems bendrovės klientams ir suteikiamas labai nedidelėms sumoms.

Kredito telefonu teisinis apibrėžimas yra toks pat, kaip ir greitojo kredito ar vartojimo paskolos, tad, iš esmės tai yra ta pati paslauga, tas pats produktas. Tačiau tam, kad klientai galėtų gauti paskolą tokiu būdu, jie turi būti identifikuoti. Dažniausiai keliamas kriterijus yra tas, kad tai turi būti esamas klientas – kažkada jau pasiėmęs kreditą iš šios bendrovės.

Jeigu sąlyga atitinkama, pakanka paskambinti nurodytu telefonu arba parašyti SMS žinutę ir sistema automatiškai apdoroja jūsų prašymą pagal turimus duomenis bei, jeigu paraiška vertinama teigiamai – inicijuoja lėšų pervedimą į sąskaitą.

Kada verta rinktis kreditą telefonu?

Jeigu esate tokioje situacijoje, kada labai greitai reikia papildomų finansų – kreditas telefonu gali būti labai patogus sprendimas. Dažniausiai skolinamos sumos nuo 50€-100€ iki 500-750€. Daugiau pasiskolinti telefonu nepavyks. Skolinimo trukmė taip pat yra nedidelė – dažniausiai iki 6 ar 12 mėnesių.

Jeigu norite finansuoti rimtą pirkinį, tokį kaip automobilis, būsto remontas, mokslai ar ilgesnės atostogos – verčiau rinktis įprastą vartojimo paskolą. Tačiau tais atvejais, kada sprendimo reikia čia ir dabar – kreditas telefonu bus tinkamiausias sprendimas.

Be to, nepamirškite, kad kreditą telefonu gausite tik iš to tiekėjo, kuris jau turi jūsų informaciją. Tad turite būti esamais klientais arba rinktis kitą paslaugą.

Be to, imant kreditą telefonu gali būti sunkiau susipažinti su sąlygomis bei nuostatais. Tad, jeigu paraišką teikiate skambučio metu – nepamirškite užduoti svarbių klausimų:

  • Kokia yra palūkanų norma ir bendroji vartojimo kredito kainos metinė norma?
  • Kokia galutinė suma, kurią sumokėsiu per sutarties laikotarpį?
  • Ar reikės mokėti papildomai, jeigu kreditą grąžinsiu anksčiau?
  • Ar įmanoma sustabdyti įmokų mokėjimą, jeigu netikėtai pasikeitė situacija?

Pagal gautus atsakymus galėsite priimti sau naudingesnį sprendimą.

Patikimas partneris greitam kreditui telefonu

Jeigu ieškote, kaip gauti papildomų lėšų greitai, jums patogiu laiku, iš jums patogios vietos – Saldo.com kreditai telefonu gali būti puiki išeitis. Užpildykite paskolos gavimo paraišką per telefoną, internetu. Pasirinkite reikalingą sumą ir tinkamiausią grąžinimo laikotarpį bei labai greitai sulaukite paraiškos įvertinimo. Lanksčios sąlygos, paprasta ir patogi internetinė sistema yra tai, dėl ko verta rinktis Saldo!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite