KINO FILMAS „LATĖ IR STEBUKLINGAS AKMUO”

0
20
lat

Lapkričio 26 d. 17.30 val. Zarasų kultūros centre

Kino filmas vaikams LATĖ IR STEBUKLINGAS AKMUO (dubliuota lietuviškai).

Latė nėra įprastas švelnus mažas ežiukas! Ji pilna neišsenkančios energijos, kurią pralenkia tik jos begalinis pasitikėjimas savimi ir, kartais, pernelyg ryški vaizduotė. Jai niekada netrūksta netikėčiausių paaiškinimų ir fantastiškų atsakymų. Latė mėgsta pasakoti istorijas tiems, kas nori ir nenori jų klausytis. Netikėtai ji pasirodo esanti bebaimė herojė, kuriai teks išgelbėti mišką. Nereikia nei sakyti, kad kai vieną dieną miško gyventojai nubudę sužinos, jog dingo stebuklingasis vandens akmuo ir mišką užklupo sausra, Latė garsiai ir drąsiai pareikš, kad tik ji gali išplėšti akmenį iš jį pavogusio Meškų Karaliaus nagų. Dideliam susierzinimui, jai bus paskirta voverės Tjum palyda. Įkyruolė voverė greitai supras, kad ir Latės kalbos yra didesnės už tikrąją drąsą, tačiau abiems teks greit pamiršti nesutarimus ir išmokti veikti drauge. Jų laukia nepamirštamas nuotykis!

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=cBKhOKNhXTs

Įgarsinimas: LT DUB

Amžiaus cenzas: V

Sukurta: Belgija, Vokietija

Režisierius: Nina Wels, Regina Welker

Trukmė: 1 Val. 21 min.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite