KVIEČIAME ZARASŲ KRAŠTO VERSLININKUS Į SUSITIKIMĄ

0
10
verslo diena

Gerbiami verslininkai!

Maloniai kviečiame Zarasų krašto verslininkus į susitikimą, kuris įvyks š. m. lapkričio 19 d., 16.30 val., restorane „Undinė“, D. Bukonto g. 11, Zarasuose.

 
Susitikimas skirtas išreikšti padėką Zarasų rajono verslininkams už jų indėlį į Zarasų rajono ekonominę ir socialinę aplinką bei skatinti viešojo ir privataus sektoriaus bendradarbiavimą.
 
Kviečiame visus susitikti, pabendrauti, pasveikinti geriausius verslo atstovus, pasidžiaugti jų rezultatais.      
 
Apie savo dalyvavimą prašome pranešti iki lapkričio 17 d. 14 val. el. pašto adresu turizmas@zarasai.lt arba telefonu 8 682 40988, nurodydami bendrovės, įmonės pavadinimą ir dalyvaujančio atstovo vardą ir pavardę.
 
Rajono Savivaldybės informacija

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite