KARIUOMENĖS SAVANORIAI SUSITIKO SU RAJONO MERU

0
15
mid news zrs 737 ss1

Zarasų rajono savivaldybėje lankėsi Lietuvos kariuomenės krašto apsaugos savanorių pajėgų vadas pulkininkas  Linas Kubilius. Jis atvyko kartu su   Vyčio apygardos 5-osios rinktinės vadu pulkininku leitenantu Vidu Zabiela,  šios rinktinės 508 pėstininkų kuopos vadu kapitonu  Arūnu Mažeika.

Susitikime su savanorių atstovais dalyvavo rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, rajono Savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas, direktoriaus pavaduotojas Gediminas Gaidamavičius. 
 
Lietuvos kariuomenės krašto apsaugos savanorių pajėgų vadas Linas Kubilius papasakojo apie Savanorių pajėgų veiklą, buvo pabrėžta, kad Krašto apsaugos savanorių pajėgos rengia karius savanorius Lietuvos Respublikos sausumos teritorijos ginkluotai gynybai, teikia priimančiosios šalies paramą, dalyvauja tarptautinėse operacijose, teikia pagalbą kitoms valstybės ir savivaldybių institucijoms. Vadas padėkojo rajono Savivaldybės merui Nikolajui Gusevui už nuolatinį išskirtinį dėmesį savanorių pajėgoms ir paramą jų veiklai. Zarasuose dirbama sutartinai, darniai, savanoriai aktyviai dalyvauja visuose rajono Savivaldybės renginiuose, bendrai dirbamas patriotinis darbas, puoselėjama gražaus bendradarbiavimo atmosfera. 
 
Susitikimo metu buvo kalbėta apie rajono Savivaldybės ir savanorių pajėgų  projektus, savanoriškos karo tarnybos skatinimo galimybes. Šio pokalbio metu buvo aptartos rajono aktualijos, tolimesnio bendradarbiavimo tarp savivaldos ir kariuomenės perspektyvos. Gvildentos ir savivaldos galimybės prisidėti stiprinant kario savanorio tarnybos patrauklumą, didinant visuomenės įsitraukimą į šią veiklą. 
 
Sutarta, kad rajono Savivaldybė ir Lietuvos kariuomenės savanoriai ir toliau plės  glaudžius tarpusavio ryšius, gerins bendradarbiavimą, stiprins tarpusavio pasitikėjimą, ieškos naujų zarasiškių patriotinio auklėjimo formų. 
 
Petras Ivanovas, rajono Savivaldybės mero patarėjas 
 
Nuotraukose – susitikimo akimirkos. 

mid news zrs 373 ss2

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite