VILNIAUS MIESTO TEATRAS „ATVIRAS RATAS“ SPEKTAKLĮ „KARANTINO DIENORAŠČIAI“ PRISTATYS VISAGINE

0
16
Karantinas 3 min scaled

Gruodžio 8 d. 18 val. Visagino kultūros centro salėje „Draugystė“ (Parko g. 7) Vilniaus miesto teatras „Atviras ratas“  rodys spektaklį  „Karantino dienoraščiai“.

Spektaklio „Karantino dienoraščiai“ centre – autentiški žmonių išgyvenimai bei mintys precedento neturinčioje situacijoje, apėmusioje visą pasaulį. Dienoraščiuose per asmeninių istorijų prizmę galime iš arti susipažinti su skirtingų žmonių karantino metu išgyventomis būsenomis: žmonių, esančių saviizoliacijoje, dirbančių pagalbos linijose, medikų, dirbančių laboratorijose ir ligoninėse, studentų, mokytojų ir kt.

Spektaklio dramaturgijos kūrime dalyvavo žiūrovai – karantino metu daugiau kaip 50 žmonių aktyviai siuntė savo tekstus, įvairaus pobūdžio refleksijas ir laiškus, kurie ir tapo spektaklio pagrindu.

Teatras „Atviras ratas“ – tai profesionalus teatras, įkurtas 2006 m. režisieriaus Aido Giniočio vadovaujamo aktorių kurso, ilgainiui virtusio unikalia bendraminčių kūrėjų komanda Lietuvos teatro kontekste. Nuo 2017 m. teatrui „Atviras ratas“ suteiktas Vilniaus miesto teatro vardas. Teatro tikslas – prabilti atvira teatrine kalba apie kitus per save.

Bilietus į spektaklį „Karantino dienoraščiai“ Visagine galite įsigyti bilietų platinimo sistemoje TIKETA: https://www.tiketa.lt/LT/premjera_karantino_dienorasciai_rez__aidas_giniotis_24189

Spektaklio žiūrovams būtinas galiojantis Galimybių pasas.

Spektaklį dalinai finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

Karantinas 4 min scaled

Karantinas 13 min scaled

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite