IŠRINKTI POPULIARIAUSI 2021 METŲ ZARASŲ RAJONO SPORTININKAI

0
50
Populiariausi

Baigėsi Zarasų sporto centro organizuota apklausa renkant populiariausius metų sportininkus. Metų sportininko (-ės) nominacijai buvo pasiūlyta 15 kandidatų. Apklausoje iš viso dalyvavo 396 sporto aistruoliai, kurių balsai pasiskirstė sekančiai:

  • Ernestas Guogis (rankinis) – 95
  • Gintarė Gečienė (Apčelauskaitė) (ekstremalus bėgimas su kliūtimis) – 59
  • Rokas Kraucevičius (sportiniai šokiai) – 55

Visi kiti kandidatai surinko mažiau balsų.

Ernestas Guogis – Zarasų sporto centro 17 metų ir jaunesnių vaikinų rankinio komandos, žaidžiančios Lietuvos jaunių rankinio čempionate, lyderis. Perspektyviausias Zarasų rajono rankininkas (trenerė Jelena Parfionova). Aktyviai dalyvaujantis ir kitų sporto šakų varžybose.

Gintarė Gečienė (Apčelauskaitė) – Atstovaujanti OCR Baltic Warriors klubą. Dalyvauja OCR (ekstremalaus bėgimo su kliūtimis) ir bėgimo varžybose. Pasiekimai: Zarasų pusmaratonis, 21 km distancija – 1 vieta. ”Alfa run”, OCR varžybos – 2 vieta ir iškovota kvalifikacija į Pasaulio čempionatą. Latvija, Liepoja, OCR varžybose – 1 vieta . Latvija, Plavinas, OCR varžybose – 2 vieta. Lietuvos orientavimosi Klubų taurė (kartu su OK ”Igtisa” komanda) – 1 vieta. Vilties bėgimas, Klaipėda, 5 km distancija – 1 vieta. Ir daugelis kitų….

Rokas Kraucevičius – 2021 m Lietuvos standartinių ir Lotynų Amerikos šokių čempionatas  pirmenybės –  II vieta (vicečempionas). WDSF Open Jaunimas LA reitingo varžybos Garliavoje – I vieta. Domino taurė Molėtuose – I vieta. Kėdainių krašto atvirasis čempionatas – II vieta. Armėnija, Jerevane WDSF pasaulio jaunimo LA šokių čempionatas – 27 vieta (59 poros iš 31 šalies).

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite