KALĖDINĖS EGLUTĖS ŠVENTĖ

0
26
k1

Skaičiuojant paskutines 2021 metų  dienas, artėjant gražiausioms šventėms, pradinukai džiaugėsi, kad po metų pertraukos vėl galėjo sulaukti Kalėdų Senelio. Iš anksto puošėsi klases, koridorius, žaisliukais padabino žaliaskarę, mokėsi kalėdinių dainelių ir eilėraščių, gamino adventinius vainikus ir kalendorius. Atliko daug gerų darbų, klausėsi mokytojų sekamų pasakų ir patys džiugiai laukė repeticijų. Šiais metais ikimokyklinukai, priešmokyklinukai ir pradinukai paruošė vaidinimą „Buratino nuotykiai“ (pagal K.Kolodį). Mokytojos Reda ir Dalia tekstą sueiliavo, mokytoja Danguolė mokė dainelių, mokytojos padejėja Ramunė su mažiausiais mokėsi šokių žingsnelių, tėveliai rūpinosi „aktorių“ kostiumais. Darbų netrūko visiems.

Gruodžio 22 d. gamta nepagailėjo balto apdaro ir šaltuko. Kalėdinės eglutės šventė prasidėjo. Tik akyliausi pro langus pastebėjo vaikštinėjantį Kalėdų Senelį vidiniame mokyklos kieme. Tarp eglučių… Visi suskubo jo pasitikti ir pasikviesti į šventę. Visų emocijų neįmanoma išpasakoti… Kalėdų Senelis mielai pasiliko pažiūrėti vaikų pasirodymo. Jis ir plojo, ir dainavo, ir šoko, ir juokėsi… Sceniniais drabužiais pasipuošę jaunieji aktoriai tapo neatpažįstami. Žavėjo Buratino vaidyba, Tėčio meistriškumas, Karabaso Barabaso barzdos vešlumas, Pjero kostiumas ir grimas, Malvinos šukuosena, Lapės ir Katino artistiškumas, Vėžlės paslaptingumas…O kokie spalvingi Lėlių Teatro žaislai!

 Vaidinimas baigėsi bendru šokiu ir dainomis, Kalėdų Senelio pokštais. Dovanų maišas buvo pilnut pilnutėlis. Bet svarbiausia, kad vaikų svajonės išsipildė, nes juos aplankė Kalėdų Senelis.

Te išsipildo ir Jūsų visų svajonės ateinančiais 2022 metais!

Dalia Baubinaitė, Reda Putrimaitė pradinių klasių mokytojos

Nuotraukos L.Sadausko

k2

k3

k4

k5

k6

k7

k8

k9

k10

k11

k12

k13

k14

k15

k16

k17

k18

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite