2022 METŲ INTERJERO TENDENCIJOS

0
38
Ashley baldai

Naujų namų įrengimas neretai gali tapti itin keblia užduotimi. Sudėtinga kiekvieną kambarį paversti unikaliu, bet tarpusavyje derančiu su likusiomis erdvėmis. Tam geriausia pasitelkti vyraujančias interjero tendencijas, kurios padės sukurti jaukią ir stilingą aplinką. Šiame straipsnyje papasakosime, kaip patiems be profesionalų pagalbos paversti savo namus nepriekaištingais.

1. Vintažinio stiliaus baldai

Vintažą galima apibūdinti kaip stilingus ir autentiškus senovinius daiktus. Jie išliks madingi ir ateinančiais metais. Dažniausiai tokio tipo baldai turi tam tikrą istoriją ir išliekamąją vertę. Tačiau šiomis dienomis daugelis dizainerių paprasčiausiai sukuria naują, bet šiai kategorijai priskiriamą produktą.

Naujose kolekcijose tarsi regimos praėjusių dešimtmečių užuominos, kurias puikiai atskleidžia ir „Ashley“ baldai. Juos puošiantys įvairūs raštai, metalinės ir odinės detalės, netikslios formos padeda sukurti vintažinį namų įvaizdį. Šiuos baldus galima lengvai derinti prie šviesių medienos dirbinių, neutralios spalvos ar rašto sienų. Vintažinio stiliaus daiktai patys yra pakankamai „sudėtingi“, todėl jiems labiausiai tinka minimalistinė aplinka. Tokiu būdu namų erdvė netaps pernelyg perkrauta.

2. Natūralios medžiagos

2022-aisiais interjere taip pat bus madingos natūralios medžiagos, tokios kaip mediena. Be to, jos patraukliai dera su vintažiniais baldais. Mediena suteikia namams jaukumo, yra ekologiška, pasižymi stilinga ir laikui nepavaldžia išvaizda. Neretai žmonės mano, kad mažai apdirbtos mediena yra pasenusi ir nebeaktuali. Tačiau turime pripažinti, kad ši medžiaga jau tapusi klasika. Mažai apdirbtos medienos baldai gali surasti tinkamą vietą daugelyje skirtingo stiliaus interjerų. Jiems būdingos natūralios spalvos, kurias galite rinktis pagal savo namuose vyraujančius tonus. 

3. Juodi akcentai

Būsto išbaigtumo paslaptis slypi akcentuose. Tai gali būti įvairios spalvingos dekoracijos ar baldai. Būtent artėjančiais 2022 metais aktualiausi bus juodi akcentai. Tobulam namų įvaizdžiui sukurti geriausia juos naudoti visose įmanomose erdvėse. Pavyzdžiui, juodos gali būti durų rankenos, kriauklių čiaupai, šviestuvai. Toks namų įvaizdis dar gali būti papildomas mažais juodais metaliniais baldais, tokiais kaip kavos ar šoninis staliukas prie minkšto kampo. Atkreipkite dėmesį, kad tokios spalvos akcentai gali būti ir sofos ar fotelio kojos, dekoratyvinės pagalvėlės.

 

Siekiant, kad būstas būtų stilingas, kartais galima užgožti jaukumą. Tačiau neabejojame, kad tinkamai išnaudojant artėjančių metų tendencijas, tai nenutiks. Taigi įsigykite sau patinkančius baldus internetu ir atnaujinkite savo namus!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite