KAS SVARBU RENKANTIS SVETAINĖS BALDUS?

0
41
sekcijos internetu

Svetainė tiek didesnė, tiek mažesnė yra itin svarbi erdvė namuose. Kai jie nėra dideli, ši patalpa dažnai pritaikoma ne tik poilsiui, bet ir valgymui, darbui. Todėl nekyla abejonių, kad šio kambario įrengimui verta skirti daug dėmesio. Taigi kaip išsirinkti svetainės baldus?

 

Sofa arba minkštas kampas – neatsiejama svetainės dalis

 

Renkantis svetainės baldus svarbu pagalvoti, kokie yra jūsų prioritetai, koks laisvalaikis. Jeigu mėgstate žiūrėti televizorių, neatsiejama šio kambario dalis yra patogi sofa arba minkštas kampas. Juos rinkitės atsižvelgdami į tai, kokio dydžio jūsų svetainė, kiek asmenų gyvena namuose, ar mėgstate draugų susibūrimus, taip pat pagal svetainės plotą. Derindami baldų medžiagą pagalvokite, ar jums reikia audinio, kuris būtų atsparus dėmėms. Tai ypač aktualu tiems, kurie turi mažų vaikų ir augintinių. O galbūt norite apmušalo, kuris pasižymėtų laikui nepavaldžia išvaizda, pavyzdžiui, odinio?

 

Staliukas svetainėje – kas svarbu ir ko vengti?

 

Nors svetainė nėra valgomasis, tačiau maistas ir gėrimai šioje patalpoje atsiranda itin dažnai. Todėl svarbi šio kambario dalis – kavos staliukas. Dabar itin populiarūs nedideli minimalistinio stiliaus staliukai, derantys prie įvairaus namų interjero. Jie puikiai tinka užkandžiams ir kitiems daug vietos neužimantiems daiktams pasidėti.

Jeigu jums reikia stalo, ant kurio laisvai tilptų maistas, taip pat vaza su gėlėmis, žvakės, servetėlės, geriau rinktis didesnių matmenų baldą. Svarbi detalė: įvertinkite, kad jo aukštis atitiktų sofą arba minkštą kampą – to reikia siekiant užtikrinti maksimalų komfortą. Jeigu staliukas bus per aukštas arba per žemas, tokiu atveju bus itin nepatogu prie jo sėdėti.

 

Sekcijų funkcionalumas – tai, ką verta išbandyti

 

Renkantis sekciją svarbu, kad ji būtų pritaikyta prie jūsų poreikių. Jeigu svetainėje neplanuojate statyti televizoriaus, tuomet pagalvokite, kokie daiktai atsiras vietoj jo. Galbūt, jums pakanka itin mažo baldo, kur norėsite susidėti tik keletą knygų ir kitų aksesuarų. Jeigu planuojate įsigyti televizorių, atkreipkite dėmesį, kad sekcija atitiktų jo matmenis. Nepamirškite ir prie jo esančių priedų, kad vėliau nereikėtų sukti galvos, kur juos sutalpinti. Jei planuojama sekcijoje laikyti daugiau daiktų, šį baldą rinkitės su didesnės talpos lentynomis.

 

Svarbu neapsigauti ir atidžiai įvertinti sekcijos dydį. Dideliuose prekybos centruose ir interneto svetainėje baldų matmenys vizualiai atrodo kitokie nei yra iš tiesų yra. Taigi tiksliai pamatuokite, kiek laisvos vietos turite namuose. Tuomet beliks nuspręsti, kurios sekcijos internetu jums tinkamiausios. Spauskite ant šios nuorodos https://www.baldaipl.lt/baldai/svetaine/svetaines-sekcijos ir rinkitės iš plataus asortimento. Pasinaudokite šiais patarimais ir sukurkite svetainę, kuri būtų patogi visai jūsų šeimai!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite