SKAITYKIME, DALINKIMĖS IR TOBULĖKIME

0
28
20220111 132323

Naujiesiems metams, daugelis pradedame galvoti apie kitų metų tikslus. Dažniausiai vienas iš jų – pasižadėjimas daugiau skaityti. Linkime atrasti skaitymo džiaugsmą verčiant bibliotekos fonduose esančias knygas. Skirkite daugiau laiko augimui ir tobulėjimui. Atitrūkite nuo kasdienybės, panirkite į fantazijų pasaulį, išmokite naujų dalykų.

Džiaugiamės, kad praėjusiais metais bibliotekoje lankėsi ir skaitė įvairaus amžiaus skaitytojai. Nuo mažiausio skaitytojo, kuris vartė spalvingas garsines knygeles, iki garbaus amžiaus senjoro, kuris skaitė intriguojančius meilės romanus.

2021 metais populiariausios ir skaitomiausios knygos suaugusiųju tarpe buvo Kristinos Sabaliauskaitės istorinis romanas „Petro imperatorė“, Lucindos Riley „Septynių saulės seserų“ ciklo knyga „Saulės sesuo“,  Delia Ovens – tarptautinio bestselerio, sudrebinusio skaitytojų pasaulį – knyga „Ten kur gieda vėžiai“.

Paaugliams labiausiai patiko Kristinos Sabaliauskaitės istorinų romanų ciklas „Silva Rerum“, Ingos Zarambaitės apysaka „Juodavandeniai“.  Jaunesni skaitytojai mėgavosi klasika tapusiomis J.K.Rowling‘o  Hario Poterio knygomis; didelio susidomėjimo sulaukė Gendručio Morkūno „Velniškai karštos atostogos“.

Kviečiame siūlyti knygas, kurias galėtume įsigyti ir patenkinti jūsų skaitymo poreikius šiais metais.

Siunčiame šiltus ir spalvingus linkėjimus!

 

Inesa Dumbravienė,

Zarasų viešosios bibliotekos atstovė ryšiams su visuomene

Nuotrauka autorės

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite