31-OJI SAUSIO 13-OJI

0
15
s1

…8 valanda ryto mokykloje…

Tamsa…Tyla…

Lengvas žvakelių liepsnų plevenimas languose…

Susikaupimas ir rimtis…

Sausio 13-osios aukų nuotraukos…

Tylos minutė..

.Pamažu iš plevenančių žvakių įsižiebia skaičius 13… O gal 31?… Gali būti ir taip, ir taip. Juk šįryt minime 31-ąsias Sausio 13-osios metines…

Taip prasidėjo pirmoji pamoka  Salako ugdymo skyriuje. Pamoka, skirta Laisvės gynėjų dienai:  kad niekada nepamirštume tų, kurie atidavė save už Laisvę…  Jų atminimui 5-8 klasių mokiniai ir mokytoja D.Kazlauskienė pirmajame mokyklos aukšte parengė piešinių stenda.

Prie Sausio 13-osios įvykiams atminti skirtos freskos susirinkę mokiniai  išklausė Augustės, Brigitos, Augustino skaitomų eilių bei „Pasaką vaikams apie Sausio 13-os dienos įvykius (autorė M.Nargėlaitė).

Pamoka tęsėsi aktų salėje, kur žiūrėjome video  medžiagą apie Sausio 13-osios įvykius. Tęsėsi ir rimtis bei tyla… Tik garsiai skambėjo E.Masytės atliekamos dainos „Laisvė“ įrašas…

R.Putrimaitė, istorijos mokytoja

Nuotraukos L.Sadausko

s2

s3

s4

s5

s6

s7

s8

s9

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite