KVIEČIAMI PRISIJUNGTI PRIE UNIKALAUS VERSLUMO SKATINIMO PROJEKTO CREAZONE MATRIX

0
15
2022 01 14 pranesimas

Ignalinos, Zarasų, Utenos, Švenčionių rajonų ir Visagino savivaldybių gyventojai kviečiami prisijungti prie unikalaus verslumo skatinimo projekto Creazone Matrix.
CREAzone – jaunimo verslumo ugdymo metodika (Lietuvoje taikoma nuo 2012 m.), kurios nauda dvejopa:

15 – 29 metų jaunimui, siekiantiems gilinti žinias apie verslą:

 galimybė dirbti tarptautinėse komandose;
 proga plėtoti ir išbandyti verslo idėjas ir net įkurti savo įmonę;
 puiki proga susitikti ir dirbti su patyrusiais verslo mentoriais, lektoriais bei investuotojais;
 galimybė pereiti net 23 dienų programą, apimančią mokymus, verslumo stovyklas ir verslo pristatymo renginius. Pedagogams, kuratoriams, norintiems tapti mentoriais, ugdančiais jaunimo verslumą:

 galimybė kelti kvalifikaciją specialiose mentorių programose, skirtose socialinei lyderystei, mentorystei ir dalinimuisi patirtimi;
 proga bendradarbiauti su užsienio šalių mentoriais – pedagogais;
 gGalimybė aktyviai įtraukti savo klasę, komandą ar būrelį į interaktyvią verslo idėjų kūrimo programą.
Projektas bus vykdomas 5 etapais:

BE BETTER – organizuojami 6 darbinių sesijų verslumo ir kūrybiškumo mokymai. Pagrindinių kompetencijų: laiko planavimo, streso valdymo, viešo kalbėjimo, verslo idėjos pristatymo, verslo idėjos vystymo mokymai padės pradžią Jūsų verslo startui.

PITCH IN – 2 dienų jungtiniai mokymai, kuriuose dalyvauja visi dalyviai iš Lietuvos. Verslo idėjų pristatymas ekspertų komisijai ir pasiskirstymas į komandas.

TEAM UP – 3 dienų tarptautinė stovykla. Stovyklos metu pirmą kartą susitiks dalyviai iš Lietuvos, Latvijos ir Baltarusijos. Komandų formavimo, verslo idėjų pristatymo ir verslo planų rengimo dirbtuvės leis jaustis pasiruošus atsakyti į pagrindinius investuotojų užduodamus klausimus.

DESIGN IN – 6 temų dirbtuvės. Komandos drauge su verslo ekspertais ir mentoriais rengs verslo planus.

GET STARTED – verslo idėjų ir parengtų verslo modelių pristatymas. Finalas, kurio metu pristatomas verslo idėjas ir modelius vertins verslo, mokslo atstovai, investuotojai.

Kviečiame prisijungti registruojantis https://forms.gle/xkDWEHGUBoGouJ4P8 arba sužinoti daugiau tel. +370 655 52135

Projektą „Nedarbo mažinimas – verslumo skatinimas derinant verslo modelius ir kūrybiškumą ekologiškame, jauname ir perspektyviame versle” finansuoja 2014-2020 metų Europos kaimynystės priemonės Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos bendradarbiavimo per sieną programa ir Ignalinos, Zarasų, Utenos, Švenčionių rajonų ir Visagino savivaldybės, vykdo VšĮ „Euroregiono Ežerų kraštas direktorato biuras“.
Šią medžiagą iš dalies finansavo Europos Sąjunga. Už jos turinį atsako tik VšĮ „Euroregiono Ežerų kraštas direktorato biuras“ ir jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad ši medžiaga atspindi Europos Sąjungos poziciją.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite