KINO FILMAS VAIKAMS „APLINK PASAULĮ PER 80 DIENŲ”

0
46
Aplink pasauli

Sausio 21 d. 17 val. Zarasų kultūros centre

Kino filmas vaikams „Aplink pasaulį per 80 dienų“

Animacinis nuotykių filmas visai šeimai, dubliuotas lietuviškai

Beždžioniukas Paspartas turi svajonę – tapti didžiu atradėju ir užkeliauti pasaulį! Vieną dieną jis sutinka ėdrų ir nutrūktgalvį varlių Filą, siekiantį lažintis, kad per 80 dienų gali apkeliauti pasaulį ir uždirbti 10 milijonų moliuskų! Trokšdamas pasinaudoti vos kartą gyvenime pasitaikančia galimybe, Paspartas drauge su naujuoju draugu leidžiasi į beprotišką ir nuotykių kupiną kelionę aplink pasaulį, kurioje netrūks staigmenų ir įvykių, kurių naujai iškepti draugai visai neplanavo…

Oskarui nominuotas režisierius Samuel Tourneux ir animacinio filmo „Ledynmetis 2“ scenarijaus autorius pristato Žiulio Verno romano „Aplink pasaulį per 80 dienų“ motyvais sukurtą nuotaikingą animacinį filmą, siūlantį pabuvoti ten, kur dar nebuvote įkėlę kojos!

Bilieto kaina 5 eur.  

Režisierius: Samuel Tourneux

Scenarijus: Gerry Swallow, David Michel, Jules Verne (romanas)

Įgarsina: Damien Frette, Julien Crampon, Kaycie Chase

Lietuviškai įgarsina: Audronė Daugėlytė, Neringa Varnelytė, Tomas Žaibus, Mindaugas Černiauskas, Ridas Žirgulis, Saulius Bagaliūnas

Dubliažo režisierius: Linas Kalėda („Aktida“)

Šalis: Prancūzija, Belgija

Trukmė: 82 min

Amžiaus cenzas: V

Premjera Lietuvoje: 2021.12.10

Į renginį žiūrovai įleidžiami tik su galiojančiu Galimybių pasu, privalo dėvėti apsaugines veido kaukes.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite