SKELBIAMAS VAIKŲ VASAROS STOVYKLŲ PARAIŠKŲ TEIKIMO KONKURSAS

0
14
min news zrs 49 children playing grass

Kviečiame iki 2022 m. birželio 10 teikti paraiškas vaikų vasaros stovyklų įgyvendinimo finansavimui gauti.

Paraiškų teikėjais gali būti biudžetinės įstaigos ir kiti juridiniai asmenys bei laisvieji mokytojai, kurie turi teisę vykdyti švietimo veiklą ir įgyvendinti formaliojo ir (ar) neformaliojo vaikų švietimo programas pagal Švietimo įstatymo 48 straipsnį.

Grupės vadovai turi turėti ugdymo ir darbo patirties stovykloms organizuoti.

Finansavimas skiriamas stovykloms, kurios organizuojamos Zarasų rajono bendrojo ugdymo mokyklų 1–12 klasių bei priešmokyklinio ugdymo mokiniams.

 
Skirstant lėšas, prioritetas skiriamas vaikų vasaros stovykloms, kuriose vykdomos programos:
– skatina fizinį aktyvumą;
– ugdo socialines–emocines kompetencijas;
– skatina mokymosi motyvaciją ir gerina akademinius pasiekimus;
– naudoja STEAM srities (gamtos mokslų, technologijų, inžinerinio, menų ir matematinio ugdymo) veiklas.

Stovykla turi būti nemokama ir negali būti trumpesnė kaip 5 kalendorinės dienos bei ilgesnė kaip 10 kalendorinių dienų. Vienos dienos veikla negali būti trumpesnė kaip 5 valandos. Grupėje turi būti ne mažiau 10 vaikų.

Stovyklos gali būti vykdomos: specialiai vaikų vasaros poilsiui pritaikytose stovyklose, bendrojo ugdymo mokyklose, neformaliojo vaikų švietimo ir kitose įstaigose, kurios atitinka higienos normų reikalavimus.

Paraiškų teikėjas iki 2022 m. birželio 10 d. 15 val. rajono Savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriui (Sėlių a. 22, LT – 32110 Zarasai, 121a kab.) pateikia Paraišką vienu iš variantų:

1. užklijuotame voke sunumeruotais lapais, pasirašytą, su pridedamais dokumentais, nurodant „Paraiška vaikų vasaros stovyklų finansavimo atrankos konkursui“;
2. el. paštu svietimas@zarasai.lt užpildytą paraiškos forma WORD formatu ir PDF formatu pasirašytą paraišką su visais pridedamais dokumentais vienu failu.

Konkursui kartu su paraiška privaloma pateikti šiuos dokumentus:
– teikėjo įstatų (nuostatų) kopiją;
– verslo liudijimo ar individualios veiklos pažymėjimo kopiją (pateikia laisvieji mokytojai);
– teikėjo deklaraciją.

Visi teikiami dokumentai turi būti pasirašyti paraiškos teikėjo rašytiniu arba elektroniniu parašu.

Vienas teikėjas gali teikti tik vieną paraišką ir negali būti partneriu kitų teikėjų paraiškose.

Nustačius, kad teikėjas pažeidžia šią nuostatą, abi paraiškos laikomos netinkamomis ir nenagrinėjamos.

Paraiškos, pateiktos po 2022 m. birželio 10 d. 15 val. nevertinamos.

Iš viso Vaikų vasaros stovykloms organizuoti 2022 m. skirta 15000 Eur.

Paraiškų teikimo klausimais darbo dienomis darbo metu (pirmadienį – penktadienį 8.00–16.00 val.), telefonu (8 385) 37179 ir elektroniniu paštu renata.satroviene@zarasai.lt konsultuoja Zarasų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriaus specialistai.

Priedai

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite