APKLAUSA ZARASAI 2022

0
20
opinion poll g27987978a 1280

Tai – asmeninė pilietinė iniciatyva sukviesti Zarasų krašto žmones trumpoje apklausoje išsakyti savo vertinimą apie ežerų krašto gyvenimą, kurį didele dalimi įtakoja vietos valdžios vykdoma politika. Apklausa orientuota į vykdomos politikos vertinimą, pasiekimus, niekaip nepropaguoja ir nemenkina nei vienos politinės jėgos ar konkretaus politiko. Atvirkščiai – žmonės kviečiami drąsiai išsakyti savo poziciją nebijant, kad nuomonės išsakymas kažkaip gali pakenkti asmeniškai kiekvieną.

• Viena dažniausių priežasčių, kurią nesėkmės atveju įvardijame – tai politika. Apie ją dažnai kalbame, dar dažniau girdime, rečiau diskutuojame.

• Po daugeliu grupėje publikuotų įrašų įsiplieskia komentarai apie blogą valdžią, kuri nieko nedaro. Retai pamatysi pagyros žodį.

• Natūraliai kyla klausimas – ar tikrai Zarasuose toks bardakas? Kokia ta tikroji vietos politikų ir gyventojų santykio situacija?

• Kviečiu kiekvieną Zarasų krašto gyventoją nelikti nuošalyje ir sudalyvauti apklausoje, kurioje galėsite nevaržomai pateikti savo vertinimą apie politiką Zarasuose.

• Kartu ši apklausa jums padės pamatuoti ir pasvarstyti, ar Jūsų praeitų rinkimų balsas buvo tinkamai išgirstas ir suprastas.

• Apklausos rezultatai leis labiau pažinti Zarasų krašto žmogų, įsiklausyti į jo vertinimą ir priimti atitinkamus sprendimus.

• Apklausa vyks 4 savaites iki birželio 7 d., o apibendrinti rezultatai bus paskelbti iki birželio 15 d.

• Apklausa visiškai anoniminė, jos rezultatai bus apibendrinti ir pateikta suvestinė.

• Kiekvienas respondentas turės galimybę palikti palinkėjimą savo (ne)mylimam Zarasų politikui.

• Pasibaigus apklausai trims daugiausiai palinkėjimų surinkusiems politikams įteiksime palinkėjimų atmintinę.

• Važiuojam! Dalyvaujame patys ir kviečiame kaimyną

 

 Nuoroda į apklausą https://baltio.link/Zarasai2022

 

Iniciatorius Donatas Pupeikis

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite