PAGALBA UKRAINAI

0
21
min news zrs 837 Nr 2 LT 100

Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas gavo laišką iš Azarovo Aleksandro Igorevičiaus, kuris yra Fastivo rajono tarybos narys, Kijevo sritis, Ukraina.

Šiame laiške prisimenamas baisusis 1939–1945 metų Antrasis pasaulinis karas, kuris nusinešė daug gyvybių ir išliko baisus prisiminimas visai žmonijai.

Anot Azarovo Aleksandro Igorevičiaus, istorija yra cikliška ir dabar šie įvykiai vėl grįžta, bet į Ukrainą. Bandydama užgrobti daugybę miestų ir kaimų, žudant civilius Ukrainoje, Rusijos Federacija bando laimėti bauginimu ir karo nusikaltimais.

Gaisrų akivaizdoje, Rusijos raketų ir artilerijos apšaudymuose buvo sugriauta daug Ukrainos kaimų ir miestelių, sunaikinta civilinė infrastruktūra, o dabar tūkstančiai Ukrainos gelbėtojų, medikų, snaiperių kovoja už ukrainiečių karių ir civilių gyvybes.

Azarovas Aleksandras Igorevičius teigia, kad gyvenant tokiomis aplinkybėmis jų bendruomenėse iškyla specialiosios technikos trūkumo klausimas, technikos stygiaus sąlygomis žūsta vis daugiau civilių, dega vis daugiau civilinių objektų.

Jis prašo ir laukia mūsų Rajono pagalbos. Jei įmanoma, perduoti jiems: specialiąją techniką, seną specialiąją techniką, gesintuvus, įrangą ugniagesiams, avarinio transporto įrangą, išminavimo įrangą, medicininę-taktinę ir medicininę įrangą, įrangą humanitarinėms prekėms ir pagalbai gabenti ir kt.

 
Azarovas Aleksandras Igorevičius vertina Lietuvos žmonių pagalbą Ukrainos žmonėms karo metu. Anot jo, mūsų pagalba yra patikimas užnugaris kiekvienam ukrainiečiui įveikti visus sunkius karo iššūkius.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite