DĖL IŠORINĖS REKLAMOS ĮRENGIMO IR NAUDOJIMO

0
40
min news zrs 813 info 31211 1280 3

Nuo liepos 1 d. iki gruodžio 31 d. Zarasų rajono savivaldybės administracija numato atlikti išorinės reklamos įrengimo ir naudojimo Zarasų rajono savivaldybės teritorijoje patikrą. Patikros tikslas – įvertinti esamą išorinės reklamos būklę Zarasų rajone, paraginti reklamos veiklos subjektus sutvarkyti ar atnaujinti reklamines iškabas, skydus, stendus, stulpus, vitrinas, pilonus ir kt., pašalinti nenaudojamus reklamos įrenginius arba nustatyta tvarka įregistruoti ar pratęsti leidimo galiojimo laiką.

Leidimo turėtojas, pasibaigus leidimo galiojimo terminui, privalo nuimti išorinę reklamą per 3 darbo dienas ir ne vėliau kaip per 20 darbo dienų išardyti reklaminį įrenginį bei sutvarkyti aplinką.

Reklamos veiklos subjektai, norintys įrengti išorinę reklamą ar pratęsti išorinės reklamos galiojimo terminą (leidimą), privalo kreiptis į Zarasų rajono savivaldybės administracijos Statybos ir urbanistikos skyrių, Sėlių a. 22 , Zarasai, tel. (8 385) 31101, el. paštas zivile.mikniuviene@zarasai.lt. Reikalingų dokumentų sąrašas ir leidimų išdavimo tvarka nurodyta Zarasų rajono savivaldybės interneto svetainėje.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimo kodekso 144 str. Išorinės reklamos įrengimo draudimų ir reikalavimų nesilaikymas užtraukia baudą nuo vieno šimto keturiasdešimt iki trijų šimtų eurų.

Teisės ir civilinės metrikacijos skyrius

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite