TURININGA DIENA BIBLIOTEKOJE

0
18
20220602 111310

Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos mokytojos Irenos Sabaliauskienės ketvirtos c klasės mokiniai buvo pakviesti į gerumo pamokėlę „Pavydas“, skirtą Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti. Pirmiausia vaikus prie bibliotekos pasitiko Zuikis Nulėpausis, pavaišinęs populiariais oranžiniais vitaminais – morkomis. Patogiai įsitaisę ant sėdmaišių, edukacijos dalyviai atidžiai klausėsi ką Zuikis pasakojo apie pavydą. Vaikai aktyviai įsitraukė į diskusiją.

Vėliau trumpai buvo supažindinta su kitokia biblioteka, kuri vadinasi „Elvis“. Ji aptarnauja silpnaregius, neregius ir ne tik, apie galimybę pasinaudoti įgarsintomis knygomis vaikams ir suaugusiems.

Mokiniai susipažino ir su interaktyviu judesio žaidimu „Jumpido“. Žaidimo metu reikėjo spėti atlikti matematinius veiksmus ir rankų mostais teisingai sudėliot atsakymus į vietas. Vaikai noriai ir smagiai tikrino savo matematines žinias. Vėliau sekė jaudinančio filmo „Belos kelionė namo“ ištraukų peržiūra. Tai kalytės nuotykiai keliaujant namo pas mylimus žmones.

Vita Juškėnienė,

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos vyrens. Bibliotekininke

Nuotraukos autorės ir Donato Merkio

20220602 111713

received 545770413624345

received 551471883055275

received 755560045441090 Kopija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite