9 PATARIMAI BŪSIMAM FREELANCERIUI

0
23
freelanceris

Kintančios profesijos ir naujos specialybės atveria kelius pagaliau daugeliui žmonių dirbti sau. Tai, žinoma, patinka daugeliui taip pat, kadangi galima kur kas paprasčiau planuoti savo laiką, galima koreguoti užmokestį bei priimti tik tuos užsakymus, kurie atrodo įdomūs.

Jeigu ir Jums jau seniai norisi pradėti dirbti sau, tačiau vis kažko bijote – pateiksime Jums 10 patarimų, kurie galbūt padės kur kas paprasčiau įsivažiuoti į tokią darbo metodiką.

1.     Programos sąskaitų išrašymui padeda sutaupyti labai daug laiko. Keista, kad šiais laikais vis dar yra žmonių, kurie išrašo popierines sąskaitas arba kurie tai daro kompiuteriu, tačiau žingsnis po žingsnio patys, o ne su sistema. Juk tai yra tikras laiko gaišimas. Universalią pagalbą sąskaitų išrašymui rasite čia.

2.     Taip pat siūlome iškart pasidomėti mokesčiais, kurie padeda geriau suprasti savo uždarbio tikslus. Juk daugeliui baisu, kad uždirbti mažiau, nei reikia. Plačiau apie mokesčius siūlome skaityti sąskaita123 blog‘e.

3.     Laiko planavimui visada siūlome išbandyti įvairias programėles. Ypač tiems, kurie tikrai labai sunkiai planuoja laiką ir dažniausiai darbas namuose jiems sekasi vangiai, kadangi labai norisi ilsėtis, o darbas tampa antraeiliu.

4.     Taip pat siūlome megzti pažintis. Tai yra svarbu kiekvienam žmogui, kuris nori savo sferos specialistas. Tačiau tiems, kurie dirba sau – svarbu ypač.

5.     Taip pat siūlome nepamiršti, kad savo darbų portfolio turėjimas yra labai naudingas kiekvienam, kuris nori būsimiems klientams kur kas paprasčiau parodyti – kokie darbai buvo atlikti. Taip taupote ir savo, ir kitų laiką.

6.     Taip pat visada reikia `būti pasiekiamiems. Tik retas specialistas gali sau leisti dirbti porą dienų ir neatsakyti į laiškus. Deja, pačioje pradžioje reikia labai intensyviai rodyti klientams, kokie jie jums yra svarbūs.

7.     Taip pat reikia nepamiršti, kas dirbant iš namų labai svarbu susidaryti tinkamą grafiką. Tai yra, kad būtų galima atskirti, kada yra darbo laikas, o kada poilsio. Kai kurie žmonės labai daug dirba ir paprasčiausiai pamiršta, kad reikia ir ilsėtis.

8.     Jeigu leis galimybės, tokiu atveju siūlome rasti darbo vietą mieste. Tai dažniausiai kur kas labiau padidina produktyvumą.

9.     Siūlome daugiau domėtis įvairiomis subsidijomis bei kitomis lengvatomis, kurias siūlo valstybė. Tai leis sumokėti mažiau, tačiau gauti kur kas daugiau.

Dirbti sau – patogu, paprasta ir tuo pačiu galimybės yra labai atviros. Pasinaudokite jomis ir palengvinkite savo gyvenimą.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite