SUPERFIESTA IGNALINOJE!

0
72
2022 Ignalina Superfiesta maketas

Liepos 8 d., penktadienį, 19 val. SUPERFIESTA atvyksta į Ignaliną!

Programoje dalyvauja nuotaikingasis VYTAUTAS ŠIŠKAUSKAS, legendinė grupė BALIUS, jaunatviškieji ZYGGA, žavingoji grupė VEGA bei scenos chuliganai TAUTINIS BRANDAS. Jūsų taip pat lauks daugybė pramogų, skanūs patiekalai ir gaivūs gėrimai.

Įsigykite išankstinius bilietus pigiau! Artėjant renginio dienai bilietai brangs. Bilietus galite įsigyti parduotuvė Techasas (Laisvės g. 64, +370 667 36 694) bei internetinėje PaySeros sistemoje: https://tickets.paysera.com/lt/event/superfiesta-ignalinoje-6443

Vaikiškus bilietus (5-9m.) įsigyti galima fizinėse bilietų platinimo vietose arba renginio vietoje. Vaikams iki 5 m. įėjimas nemokamas (lydint tėvams arba globėjams). Prie įėjimo bus prašoma pateikti amžių patvirtinantį dokumentą.

Į šventę žiūrovai įleidžiami nuo 18 val. Koncerto pradžia – 19 val. Bilietai renginio vietoje parduodami viso koncerto metu.

Susitiksime jau greitai!

P.S. Programos eiliškumas nepriklauso nuo išvardintų atlikėjų eiliškumo.

IGNALINA 10x15 01

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite