TRANSPORTO KONTROLĖS IR VALDYMO SISTEMOS NAUDA

0
29
37. Transporto kontrolės ir valdymo sistemos nauda

Transporto kontrolės ir valdymo sistema yra specializuota kompiuterinė programinė įranga, palaikanti transporto, logistikos, paskirstymo ir prekybos procesus. Šio sprendimo įdiegimas gali ženkliai prisidėti prie veiklos sąnaudų mažinimo įmonėse, darbo efektyvumo didinimo, finansų kontrolės gerinimo, klientų aptarnavimo ir paslaugų kokybės gerinimo.

Tai sistema, kurią paprasta naudoti ji prisitaiko prie kiekvieno vartotojo verslo poreikių, todėl vis daugiau įmonių naudojasi šia modernia kompiuterine programine įranga.

Kas yra transporto kontrolės ir valdymo sistema bei kam ji skirta?

Transporto valdymo sistema – IT įmonių atsakymas į augančius įmonių poreikius transporto kaštų valdymo ir optimizavimo srityje. Ji gali būti įdiegta bet kokio tipo įmonėje, tačiau geriausiai tinka transporto, ekspedijavimo, logistikos ir sandėliavimo srityse bei kitose įmonėse, kurios turi nuosavą ar nuomojamą automobilių parką.

Šios sistemos nauda didelė. Visų pirma, ji skirta palaikyti visas įmonės veiklos sritis, mažinti veiklos ir administravimo kaštus, gerinti finansinį likvidumą, didinti darbo efektyvumą ir gerinti vidinę komunikaciją.

Sistema, be kita ko, leidžia: jau užsakymo planavimo stadijoje nustatyti transporto kainas ir taip leidžia išsirinkti pigiausią vežėją bei leidžia derėtis dėl kainos. Taip pat garantuoja pristatymo kaštų sumažinimą, užsakymų konsolidavimą, leidžia maksimaliai išnaudoti sandėlio plotą, optimizuoti maršruto ilgį, sekti ir identifikuoti siuntas, stebėti transportavimo įvykius, planuoti paslaugas, remontus ir patikras, visų analizių ruošimą ir ataskaitas, leidžia išrašyti sąskaitas ir valdyti mokėjimus, formuoja mokėjimo prašymus ir skolų išieškojimo dokumentus, leidžia planuoti vairuotojų darbo laiką ir tvarkyti duomenis iš tachografų, planuoti atostogas, atsiskaityti už komandiruotes.

Sistemos privalumai

Didžiausias sistemos privalumas – visiškas lankstumas ir galimybė integruotis su bet kokia sistema. Taip pat ji veikia su GPS sistemomis ir gali būti valdoma per interneto svetaines, o kontaktai su rangovais vyksta SMS žinutėmis, faksu ar el. paštu ir naudojant specialiai sukurtas paskyras, kurios garantuoja greitą prieigą prie informacijos . Visi duomenys saugomi serveriuose, siekiant užtikrinti jų saugumą.

Visos šios funkcijos reikalingos tinkamam verslo procesų, vykstančių transporto pramonėje, vykdymui. Todėl sistemos naudojimas įmonėje žymiai palengvina jų palaikymą ir kontrolę.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite