APKLAUSOS ZARASAI 2022 FINIŠAS

0
21
opinion poll g27987978a 1280

Apklausa Zarasai 2022 finišavo
Trumpai. Apklausos metu gyventojai turėjo galimybę parašyti savo palinkėjimą vietos politikams. Palinkėti panoro 89 krašto gyventojai. Didelė dalis palinkėjimų neturėjo adresato, todėl jie skiriami bendrai visiems.

Šiandien trims daugiausiai palinkėjimų gavusiems Zarasų politikams buvo įteiktos simbolinės įrėmintos atmintinės.

Trečioji vieta – Kęstutis Stankevičius. Sveikinimai! Ačiū už Jūsų daromus darbus. Įkvėpimo, tęstinumo ir sėkmės.
Antroji vieta – Aurelija Trimonytė. Sveikinimai! Ačiū už iniciatyvas ir indėlį į Zarasų kraštą. Iššūkių, neblėstančios drąsos jiems įveikti ir sėkmės.
Pirmoji vieta – Nikolajus Gusevas. Sveikinimai! Ačiū už Jūsų darbus. Tegul gyventojų palinkėjimai padeda priimti svarbiausius sprendimus Zarasų kraštui. Sėkmės.

Likę palinkėjimai – tiek asmeniniai, tiek bendri – paskelbti viešai adresu www.kalbazarasai.lt

Ačiū politikams, ačiū visiems dalyvavusiems apklausoje ir nuoširdžiai linkėjusiems

Iniciatorius Donatas Pupeikis

Stankevičiui

Trimonytei

Merui Gusevui

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite