SODUOSE LANKOSI NELEGALŪS MEISTRAI SIŪLANTYS REMONTO DARBUS!

0
15
policija

Visagino, Zarasų sodų bendrijose padažnėjo nelegalių pasiūlymų atlikti statybų, remonto darbus, kuriuos siūlo nepažįstami asmenys. Pirminiais duomenimis, tai tamsaus gymio, Ukrainos piliečiai, atvažiuojantys lengvaisiais automobiliais. Atvykėliai įkyriai siūlo atnaujinti būstą – dažniausiai pakeisti sodo namelio stogą už gerą kainą.

Visagino sodų bendrijoje, užėję tamsaus gymio asmenys primygtinai siūlė pakeisti stogo dangą. Savininkams atsisakius – asmenys pasišalino. Kitą vakarą į sodą atvykę savininkai pastebėjo, kad ant namo nėra stogo dangos – šiferio, o stogas apdengtas permatoma plėvele. Prie tvoros į krūvą buvo sudėtas nurinktas šiferis, šalia gulėjo kopėčios ir darbo įrankiai. Prisistatę „meistrai“ pareikalavo iš sodo šeimininkų 1000 eurų už atliktus darbus. Patirti nuostoliai – sugadinta stogo danga ir 5000 eurų žalą.
Policija gavo Visagino miesto gyventojos pranešimą, kad po atliktų remonto darbų sodo namelyje, pasigedo jame laikytų 12 000 JAV dolerių.

Nekviesti meistrai, kurie siūlė pakeisti sodo namelių stogą, apsilankė ir Zarasų sodų bendrijoje. Tiktai šeimininkų budrumo ir pastabumo dėka, nuostolių išvengta.
Būkite budrūs, saugokite savo turtą!

Samdydami meistrus statybų, remonto darbams pirmiausia turite sudaryti oficialią remonto paslaugų pirkimo sutartį, kurioje būtų nurodyti darbus atliksiančio meistro duomenys, kontaktai, atliekami darbai, jų kaina ir atsiskaitymo tvarka.

Norėdami džiaugtis pasirinkto meistro atliktu darbu, paslaugomis, skirkite daugiau laiko jo paieškoms ir būtinai įsitikinti, kad specialistas darbus atlieka legaliai.
Pastebėję asmenis, siūlančius nelegalias statybų, remonto paslaugas, visada informuokite apie tai policiją skubios pagalbos telefono numeriu 112.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite