NIŠINIAI KVEPALAI: KAIP JŲ PASIRINKIMĄ VEIKIA SEZONAS?

0
54
kvepalai ex nihilo fleur narcotique 1

Ar daugelį metų esate ištikimi tiems patiems kvapams? Ar kada nors bandėte kvepalus rinktis pagal metų laiką? Šiuo klausimu nuomonės išsiskiria – vieni metai iš metų nelinkę keisti patinkančių kvepalų, o kiti mėgsta kvepalus rinktis atsižvelgdami į metų laiką. Kaip išsirinkti sezoninius kvepalus? Šio straipsnio tikslas – padėti išsiaiškinti, kokius kvapus pasirinkti, kad rezultatas būtų stulbinantis!

Kodėl skirtingu metų laiku reikėtų naudoti skirtingus kvepalus?

Nesvarbu, ar sninga, ar šviečia saulė – nereikėtų išeiti iš namų be kvepalų! Ieškodami tobulo kvapo žmonės dažnai sutelkia dėmesį į savo asmenybę, savo skonio unikalumą ir amžių. Bet tai nėra vieninteliai dalykai, į kuriuos reikia atsižvelgti ieškant sau tinkamiausio kvapo. Kvepalai turėtų būti tokie, kad atskleistų, kas mes iš tikrųjų esame, atskleistų charakterį ir požiūrį, polinkius ir netgi pomėgius. Nuo ilgų vasaros vakarų lauke iki rudens naktų prie laužo – emocijos ir nuotaikos keičiasi priklausomai nuo oro. Todėl keičiantis metų laikams reikia rinktis skirtingus kvapus. Leiskite savo jausmams vadovauti ir atskleisti, kas esate.

Parfumerijos pasaulyje kiekvienas metų laikotarpis turi savo ikoniškas natas ir kvapus. Nesvarbu, ar šiltas ir gundantis, ar gaivus ir vaisinis – kiekvienas aromatas, keičiantis metų laikams, atsiskleidžia skirtingai. Perskaitykite patarimus, kaip rinktis kvepalus, tinkančius skirtingiems metų laikams!

Pavasarį sutelkite dėmesį į gėlių kvapus

Norėdami atsisveikinti su žiema ir pasitikti pavasarį, rinkitės lengvus gėlių aromatus. Pavasaris susijęs su atsinaujinimu: jis žymi šiltesnių orų įsitvirtinimą ir skatina išbandyti naujus potyrius. Dienos ilgėja, augmenija sukuria nuostabią aplinką. Gaivūs ir subtilūs kvapai yra idealus būdas atskleisti savo jausmingą pavasarišką pusę. Rinkitės gėlių, vaisių natas. Bijūnai, orchidėjos ir vyšnių žiedai – tikrai sukels malonų svaigulį!

Domina nišiniai kvepalai pavasariui? Išbandykite „Amouage Crimson Rocs“ (ambra ir gėlės), „Xerjoff Casamorati Grand Ballo“ (gėlės ir vaisiai) ar „Ex Nihilo Fleur Narcotique“ (gėlės).

Vasarai rinkitės gaivos ir lengvumo dvelksmą

Intensyviai šylant orams, kylant temperatūrai – laikas atsipalaiduoti ir leistis į saulėtų atostogų potyrius. Vasara – laikas, kai labiausiai norisi pabėgti nuo kasdienybės, nerti į neatrastas vietas, aplankyti tolimiausius kampelius. Vasarą tiek ilsėdamiesi prie baseino, tiek degindamiesi paplūdimyje, tiek eidami į malonius susitikimus ar netgi dirbdami – rinkitės gaivius kvapus. Koks yra geriausias pasirinkimas? Citrusinės natos suteikia lengvumo, o levandos ir žalioji arbata – gaivinantį ir troškulį malšinantį poveikį. Jūros natos ypač įdomios vasarą, nes primena ošiančių bangų purslus. Kodėl vasarą nepasirinkus ir saldžių bei egzotiškų kvapų, kad atrastumėte viliojantį atogrąžų aromatą? Pabandykite!

Domina nišiniai kvepalai vasarai? Išbandykite „Xerjoff Casamorati Mefisto“ (citrusai), „Juliette Has a Gun Anyway“ (citrusai ir gėlės) ar „Xerjoff 40 Knots“ (viduržemio jūros vėjelio kvapas).

Atėjus rudeniui – išbandykite aštresnių, gilesnių kvepalų dvelksmą

Rudens atėjimas daugumai reiškia vieną – baigėsi pramogos ir reikia grįžti į kasdienybę, į darbus. Nors dienos pamažu trumpėja, o temperatūra krenta, tai nereiškia, kad laikas užsisklęsti! Rudenį sutelkite dėmesį į šiltus, apgaubiančius kvapus, paryškinančius charakterį. Stiprūs kvapai su medienos ir prieskonių natomis idealiai tinka šiam sezonui. Kokios yra pagrindinės natos, kurios sušildys ir privers širdį plakti stipriau? Nėra jokių abejonių: muskusas, sandalmedis ir vanilė!

Domina nišiniai kvepalai rudeniui? Išbandykite kvepalus „Tiziana Terenzi Kaff“ ar „Initio Parfums Prives Musk Therapy“ (gėlės, mediena ir muskusas), „BDK Parfums Gris Charnel“ (ambra ir prieskoniai) ar „Costume National Supergloss“ (gėlės ir šipras).

Žiemą geidžiamiausi – gurmaniški kvapai

Dabar atėjo laikas sodriems, drąsiems kvapams, kurie atgaivintų mieguistus pojūčius. Kvepalai su šiltomis gintaro, cinamono ar muskuso natomis puikiai tinka raminančiam poveikiui. Žiema – idealus sezonas gurmaniškiems kvapams, primenantiems karamelę, vanilę ar medų. Šie skanūs kvapai ne tik leis skaniai kvepėti, bet ir neabejotinai kels nuotaiką!

Domina nišiniai kvepalai žiemai? Išbandykite „Kilian Straight to Heaven, White Cristal“ (mediena ir prieskoniai), „Montale Chocolate Greedy“ ar „Montale Honey Aoud“ (ambra ir vanilė).

O gal jūs nenorite keisti patinkančių kvepalų kas sezoną? Tuomet įsigykite vienintelius ir sau tinkamiausius originalius kvepalus. Ziuzi.lt – vieta, kurioje lengvai galėsite tai padaryti!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite