„ŽEMAITIJOS RALYJE“ – PUIKŪS ZARASIEČIŲ REZULTATAI

0
16
1

Šių metų liepos 7–8 dienomis praūžė ir automobilių sporto mėgėjų dėmesį prikaustė antrasis Lietuvos automobilių ralio čempionato etapas „Rally Žemaitija 2022“. Jis įvyko Kelmės apylinkėse. Šiame etape dalyvavo ir du ekipažai iš Zarasų – Manto Meduneckio ir Justino Vainiūno bei Karolio ir Kasparo Vitų.

Pirmoji ralio diena ekipažams iš Zarasų nebuvo itin sėkminga: po pirmosios dienos 6-ių greičio ruožų, ekipažai atsilikinėjo nuo lyderio savosiose klasėse. Tačiau per antrąją dieną zarasiečiai nepasidavė, neprarado ryžto ir ambicijų. Padidinę tempą, jie aplenkė savo varžovus ir tapo nugalėtojais atitinkamai LARC8 ir LARC7 Ralio įskaitose.

Iš viso ralyje varžėsi 84 ekipažai iš 7 valstybių. Dalyviams reikėjo įveikti 14 greičio ruožų. Devynis jų laimėjo favoritu laikytas Švedijos ekipažas Tomas Kristenssonas ir Andreasas Johanssonas. Antrą vietą užėmė Dominykas Butvilas su Renatu Vaitkevičium, treti liko Vladas Jurkevičius su Aisvydu Paliukėnu. Dėl technikos gedimų ir avarijų Žemaitijos ralyje nefinišavo 20 ekipažų.

Trečiasis Lietuvos ralio čempionato etapas vyks jau po savaitės – liepos 22–23 dienomis, „Orlean Lietuva ralyje 2022“, Mažeikių apylinkėse. Lenktynininkai iš Zarasų tikisi pademonstruoti gerą tempą ir pasiekti dar geresnius rezultatus. Linkime jiems kuo didžiausios sėkmės.

Parengė Kamelija Mazūraitė
Nuotraukose – akimirkos iš vykusio ralio

2

3

4

5

6

7

8

9

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite