ZARASŲ RAJONO GYVENTOJAMS – DAUGIAU GALIMYBIŲ SU „ZARASIEČIO KORTELE“

0
20
min news zrs 649 info 31211 1280 3

Zarasuose, kaip kurortinėje vietovėje, kiekvienais metais atsiranda vis daugiau naujų paslaugų, tačiau kainos ne visuomet prieinamos vietos gyventojams. Rajone vidutinis atlyginimas vienas mažiausių Lietuvoje, todėl „Zarasiečio kortelės“ nuolaidų sistema sudarytų geresnes galimybes vietos gyventojams naudotis rajone teikiamomis paslaugomis.

Tikimasi, kad tokia kortelė didintų ir vietos paslaugų teikėjų, prekybininkų ar gamintojų konkurencinį pranašumą, kadangi jų pasiūlytos nuolaidos skatintų vietos gyventojus būti labiau bendruomeniškais ir rinktis vietos gamintojų produktus, galbūt apsipirkinėti ne didžiuosiuose prekybos centruose, o mažesnėse parduotuvėse. Su kortele vietos gyventojams galėtų būti taikomos nuolaidos ir į rajone vykstančius renginius. Prie kortelės nuolaidų sistemos prisijungtų ir rajono kultūros įstaigos, muziejai. Kortelė bus skirta visiems Lietuvos Respublikos ir kitų valstybių piliečiams, kurie yra deklaravę savo gyvenamąją vietą Zarasų rajone. Kortelė suteiks teisę gauti specialius pasiūlymus ir nuolaidas įvairioms prekėms, paslaugoms, renginiams ir kt. Planuojame, kad kortelė bus vardinė, ant jos bus nurodytas jūsų vardas ir pavardė.

Viena iš lengvatų, kuria galėtų naudotis kortelės turėtojai – nemokamas važiavimas autobusu rajono gyventojams vietinio susisiekimo maršrutais.

Kokią naudą gautų nuolaidų teikėjai?
Tai būtų puiki nemokama reklama Jūsų verslui, nes Zarasiečio kortelė turėtų savo internetinį puslapį, kuriame skelbtume nuolaidų teikėjus bei jų siūlomas paslaugas ar prekes. Norint tapti nuolaidų teikėju, užteks suteikti vos keletą nuolaidų tam tikroms paslaugoms ar produktams, nuolaidos gali būti ir trumpalaikės (mėnesiui, dviem ir t.t.). Tai puiki galimybė paskatinti vietinius naudotis Jūsų paslaugomis darbo dienomis arba nukainuoti produkciją, kuri tuo sezono metu nėra paklausi.

Šiuo metu Zarasiečio kortelės idėją ir jos įgyvendinimą rengia Zarasų rajono mero potvarkiu sudaryta darbo grupė, o kortelė galėtų būtų pradėta platinti jau 2023 metų pradžioje. Kokias nuolaidas suteikti rajono gyventojams kiekviena įstaiga galėtų spręsti pati.

Verslo atstovus ir renginių organizatorius prašome išsakyti savo nuomonę apie galimybę prisijungti prie šios iniciatyvos ir teikti nuolaidas asmenims turintiems Zarasiečio kortelę.

Savo nuomonę ir siūlymus siųskite el.p. turizmas@zarasai.lt. Dėl papildomos informacijos kreipkitės tel. +370 673 39379.
 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite