KARO PABĖGĖLIAMS IŠ UKRAINOS REIKALINGI BŪSTAI

0
22
ukr

Zarasų rajono gyventojų būstuose laikinai apsigyvenusios karo pabėgėlių šeimos pageidautų apsigyventi savarankiškai, išsinuomodamos būstą. Tačiau ši užduotis nėra taip paprastai išsprendžiama, kadangi mūsų krašte nėra pakankamos nuomojamų būstų pasiūlos. Kol kas būstą išsinuomoti pavyko tik dviem šeimoms. Tarp ieškančių būsto karo pabėgėlių yra šeima su vos kelių mėnesių kūdikiu, taip pat šeimos su keliais mažamečiais vaikais. Šios šeimos ieško ir nuomotų būstus Zarasų mieste ar netoli Zarasų, pageidautina pirmame aukšte arba privačiame name. 

Dar kartą prašome visus Zarasų rajono gyventojus, galinčius pasiūlyti būstus nuomai (arba gyventi neatlygintinai), padėti karo pabėgėliams apsigyventi mūsų krašte. Būsto siūlymus galite teikti karo pabėgėlių iš Ukrainos apgyvendinimo koordinatoriui Zarasų rajono savivaldybėje Andrejui Jančevskiui, telefonu 8 645 08 223 arba el. paštu: andrejus.jancevskis@zarasai.lt. 

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite