ĮSPŪDINGA IR DALYKIŠKA RUGSĖJO 1-OJI ZARASŲ SPORTO CENTRE

0
18
1

Zarasų sporto centre Mokslo ir žinių diena paminėta šventiniame darbuotojų susirinkime. Šio centro darbuotojus sveikino direktorė Danutė Kukalienė, Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas ir Zarasų rajono savivaldybės mero patarėjas švietimo ir kultūros, socialinės politikos klausimais Vilhelminas Kuzmickas.

Neformaliojo švietimo mokytojai dalinosi savo įspūdžiais apie aktyviai praleistą vasarą, kuri buvo kupina stovyklų, varžybų ir renginių.

Rugsėjo 1-osios minėjimo metu netrūko palinkėjimų, džiaugsmingų prisiminimų. Pasidžiaugta ir pasiekimais. Pastaraisiais metais čia įgyvendinama daug projektų. Juos rengia centro darbuotojai. Už tai jie susilaukė daug padėkos žodžių. Centru nuolat rūpinasi Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, kiti rajono Savivaldybės vadovai.

Šventiniame renginyje buvo ne tik sveikinimai ir linkėjimai. Aptarti ir ateities darbai, numatytos veiklos gairės ateičiai. Padėkota geriausiems kolektyvo nariams. Jiems buvo taip pat palinkėta, kad visų mūsų darbas ir pastangos naujais mokslo metais sukurtų erdvę pažinimui, ieškojimui ir tikslų įgyvendinimui.

Arūnas Zavackas
Sporto instruktorius

Nuotraukose – Rugsėjo 1-osios renginio akimirkos Zarasų sporto centre

2

3

4

5

6

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite