RUGSĖJO 1-OJI. LINKSMAI

0
29
1

Pramogos vaikams „Zarasiukas“ gyvuoja jau seniai, organizuojame renginius, pramogas, edukacijas ir stovyklas vaikams. Tačiau mūsų šeima seniai turėjo svajonę – idėją suorganizuoti vaikams šventę rugsėjo 1-osios proga. Taigi, šių metų Rugsėjo 1-oji. Linksmai – ĮVYKO ir PAVYKO.

Pasidalinome idėja su draugais ir renginio organizavimas užsisuko. Ačiū, kad visi, į ką kreipėmės, patikėjo ir prisidėjo prie mūsų šventės įgyvendinimo. Už pagalbą organizuojant norime padėkoti Agnei ir Modestui Stumbriams. Didelis ačiū Zarasų atviro jaunimo centrui ir savanoriams už guašo tepliones, muilo burbulus ir piešimą ant veidukų bei kitas veiklas. Džiaugiamės, kad ir Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos edukatorė Zina Černovienė prisijungė prie mūsų šventės su edukacija „Abėcėlės šventėje“, vaikai gamino karūnas su raidėmis. Estafetes vedė viena iš renginio organizatorių Rasa ir jai padėjo Elžbieta Juškėnienė. Puikias šventės akimirkas fiksavo Edita Lukošiūnienė.

Aktyviausi vaikai gavo simbolinių dovanėlių, dalyvavo edukacijose ir džiaugėsi „Zarasiuko“ pramogomis.

Šventę vainikavo – NEMOKAMA PUTŲ ŠOU DISKOTEKA, kurią vaikams padovanojo Pramogos vaikams „Zarasiukas“, Juras ir Rasa Juškėnai. Nors protarpiais oras nedžiugino, buvo šaltas vėjelis, tačiau vaikams tai netrukdė, o suteikė daug juoko, šypsenų ir gerų emocijų. Asociacija „Ogesta“ teikė projektą Zarasų rajono savivaldybei, todėl šis renginys dalinai finansuojamas Zarasų rajono savivaldybės administracijos.

Džiaugiamės, kad šventės metu nudžiuginome tiek daug mažų širdelių, tikimės, kad tai padės linksmai keliauti ir per mokslo metus. Norime, kad šis renginys virstų tradicija, kurią kuriame kartu, tad iki kitų metų, vaikai!

Asociacijos „Ogesta“ pirmininkas,
Juras Juškėnas


Nuotraukos Editos Lukošiūnienės

2

3

4

5

6

7

8

9

10

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite