APTARĖ ATLIEKŲ TVARKYMO PROBLEMAS

0
32
mid news zrs 958 at1

Rugsėjo 14 d. įvyko Zarasų rajono savivaldybės administracijos, UAB „Utenos regiono atliekų tvarkymo centras“ ir UAB „Zarasų komunalininkas“ atstovų pasitarimas. Jame pasitarimo dalyviai aptarė sutarties sąlygų vykdymą, numatė, kad mišrių komunalinių atliekų surinkimo paslaugos būtų teikiamos pagal naujai sudarytą sutartį. Aptartas ir sutarties sąlygų įvykdymo terminas. Sutarties sąlygos turi būti įvykdytos iki šių metų spalio 31 d.

Zarasų rajono savivaldybės bei Savivaldybės administracijos vadovai su UAB „Utenos regiono atliekų tvarkymo centro“ atstovais taip pat aptarė vietinės rinkliavos už komunalines atliekas organizavimo problemas. Buvo konstatuota, kad jau dabar yra daugiau, kaip 2 tūkstančiai asmenų, prisijungusių prie elektroninės rinkliavos sistemos. Nutarta ir toliau viešinti informaciją dėl rinkliavos internetinės svetainės, tam, kad mažėtų popierinių sąskaitų išsiuntimo našta. Savivaldybės atstovai buvo informuoti, kad bus vykdomas išieškojimas teismo keliu iš asmenų, kurie piktybiškai atsisako mokėti rinkliavą. Šiuo metu tokių asmenų rajone yra apie 800.

Pasitarimo dalyviai buvo vieningos nuomonės – būtina ir ateityje nuolat gerinti šiukšlių surinkimo paslaugų kokybę, skatinti žmones aktyviau rūšiuoti atliekas.

Rajono Savivaldybės administracijos informacija

mid news zrs 61 at2

mid news zrs 208 at3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite