VANDENS MOTOCIKLŲ SPORTO MEISTRŲ ŠVENTĖ ZARASUOSE

0
31
mid news zrs 787 ADS 0074

Po trejų metų pertraukos Zaraso ežere praėjusį savaitgalį vėl gaudė motorai. Zaraso ežere, šalia unikalios Didžiosios salos varžėsi geriausi mūsų šalies ir kaimyninių valstybių vandens motociklų sporto meistrai. Čia nuskambėjo finalinis Lietuvos pirmenybių akordas – ketvirtasis Aquacross ir slalomo čempionatų etapas – tarptautinės lenktynės „East European Jetski Cup 2022“.

Lietuvos vandens motociklų sporto federacijos prezidentas Tomas Gurkšnys kalbėjo, kad paskutinį kartą Zarasuose motociklų sporto meistrai lenktyniavo 2019 metų liepą ir visada labai norėjo vėl į ežerų kraštą sugrįžti. Ir štai atėjo graži ir laukta proga.

Organizatoriai tikėjosi, kad paskutinės šio sezono varžybos Zarasuose taps didele švente ne tik sportininkams, bet ir sirgaliams. Buvo žadėta, kad netruks gerų emocijų ir šventinės nuotaikos ir tą dalyviai ir žiūrovai išties patyrė.

Zarasuose finišavo 2022-ųjų šalies Lietuvos vandens motociklų sezonas. Šių metų Lietuvos vandens motociklų sporto čempionatą sudarė ketverios lenktynės, vykusios Birštone, Visagine, Kupiškyje ir Zarasuose.

Lenktynių dienomis Zarasuose papildomu iššūkiu vandens motociklų lenktynininkams tapo rudeniškai žvarbus Zaraso ežero vanduo. Tačiau lenktynių dalyviai džiugino greičiu, sportiniu azartu ir puikiomis šio sporto emocijomis.

Zarasų rajono savivaldybė yra šio renginio rėmėja.

Geriausi sporto meistrai buvo apdovanoti prizais, diplomais, dovanomis. Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas nugalėtojams įteikė apdovanojimus.

Parengė Petras Ivanovas

Nuotraukose – savaitgalio motociklų sporto meistrų lenktynių Zarasuose akimirkos. Už nuotraukas nuoširdžiai dėkojame Rimvydui VAITKEVIČIUI.
 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite