„KURK ZARASAMS” KVIEČIA RUOŠTIS PAVASARIUI JAU DABAR

0
32
Žydintys Zarasai

„Mes norime kad Zarasų kraštas žydėtų! kuo daugiau – tuo geriau!” – sutartinai sako „Kurk Zarasams” bendraminčiai. Kviečiame iš nužydėjusių gėlių surinkti sėklas ir jas saugoti iki pavasario, o pavasarį sodinukus – pasodinti visur, kur tik norisi, kad gėlės žydėtų. Daiginimui ir sodinimui pavasarį organizuosime talkas. Kartu suderinsime viešas vietas – kurias norime matyti žydinčias (pvz prie laivelio įvažiuojant ir pan.), dovanosime sodinukus tiems, kurie gyvena prie pagrindinių gatvių ir jų kiemuose žydintys žiedai džiugintų miesto gyventojus ir svečius.

Prisidėti gali KIEKVIENAS:
✅ jau dabar dovanojant sėklas iš nužydėjusių gėlių arba jas iki pavasario saugant pas save. Padovanoti sėklas galite jas atnešdami į Rugsėjo 24d. Zarasuose vyksiančią ATIDUOTUVĘ (plačiau – https://www.facebook.com/events/800092397711942 ).
✅ pavasarį daiginant sodinukus, o vėliau juos sodinant.
✅ kartu džiaugiantis žydinčiais Zarasais ir rajono miesteliais! ❤️

„Kurk Zarasams” bendaminčių veiklą kviečiame sekti Facebook: https://www.facebook.com/Kurk-Zarasams-1168134486642491

Akcijos iniciatoriai
„Kurk Zarasams” bendraminčiai

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite