PREZIDENTAS KVIEČIA IŠRINKTI GERIAUSIAS „LIETUVOS GALIOS“ INICIATYVAS

0
20
Lietuvos galia baneris

Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos globojamas projektas „Lietuvos galia“ kviečia visuomenę padėti išrinkti geriausias šių metų pilietines iniciatyvas.

Rugsėjo 19 d. startuoja viešas balsavimas, kurio metu Lietuvos žmonės kviečiami išreikšti savo pilietinę valią balsuojant už, jų manymu, labiausiai nusipelniusias projekto iniciatyvas „Stiprios“, „Teisingos“, „Žalios“ ir „Inovatyvios“ Lietuvos kategorijose.

Šalies vadovo teigimu, savanorystę ir bendruomenių sutelktumą skatinantis projektas „Lietuvos galia“ padėjo atrasti tikrus šalies šviesulius – susitelkusias bendruomenes ir šaunius žmones, kurie savo pastangomis kuria ir augina Lietuvą.

„Visi jūs, gyvenantys sostinėje ar viename iš nuostabių Lietuvos regionų, esate nenugalima Lietuvos jėga. Drąsiai imatės lyderystės ir savo iniciatyvomis bei savanoriškais darbais rodote, kokia galinga ir viską keičianti gali būti pilietinė galia. Kviečiu šia galia pasinaudoti ir renkant stipriausias šių metų iniciatyvas“, – sakė Prezidentas.

Per metus „Lietuvos galios“ platformoje buvo užregistruota daugiau nei 200 iniciatyvų iš visos Lietuvos ir lietuvių bendruomenių užsienyje.

Konkurso nugalėtojai bus renkami dviem etapais – viešu balsavimu ir komisijos vertinimu. Piliečiai už labiausiai patikusias iniciatyvas bus kviečiami balsuoti iki lapkričio 1 d. projekto interneto svetainėje www.lietuvosgalia.lt.

15 daugiausiai balsų surinkusių iniciatyvų iš kiekvienos kategorijos bus pateiktos kompetentingai komisijai svarstyti. Įvairių sričių ekspertų komisija išrinks 20 šių metų konkurso laureatų, kurie bus apdovanoti iškilmingos ceremonijos metu gruodžio 3 dieną.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite