STILIAUS DETALĖS, LEISIANČIOS RUDENĮ PASITIKTI STILINGAI

0
47
pexels ali pazani 2811088

Atėjęs ruduo gerokai keičia mūsų garderobą. Tad vėl tenka sukti galvą, ką apsirengti, kad atrodytume stilingai ir išliktume madingi vėsiomis rudens dienomis. Ir nors mados pasaulyje kalbama, kad ruduo – stilingiausias metų laikas, kartais investuoti į brangius rudeninius drabužius nesinori arba tiesiog nėra galimybės. Tokiais atvejais visuomet gelbsti įvairios stiliaus detalės, kurių dėka galima susikurti išties stilingą bei išskirtinį įvaizdį, neinvestavus nei daug laiko, nei pinigų.

Kokios stiliaus detalės svarbios šį rudenį? Kas leis kasdien susikurti stilingą bei įkvepiantį įvaizdį? Reikia dėmesį atkreipti vos į kelias į stiliaus detales ir per rudenį žengsite būdami kaip niekada stilingi.

Nenuvils madingi akinių rėmeliai

Šį rudenį stilingą įvaizdį susikurti bus tikrai nesunku, jei nešiojate akinius. Akinių rėmeliai labai lengvai gali tapti jūsų išskirtinai stilingo įvaizdžio dalimi, reikia tik atkreipti dėmesį į vyraujančias madas. Verta pastebėti, kad akinių rėmelių mados, kaip ir drabužių ar aksesuarų, priklauso nuo sezoniškumo. Tad šį rudenį tikrai nesuklysite pasirinkę vintažinio stiliaus arba itin didelius, spalvingus akinių rėmelius.  Derėtų akcentuoti, jog kuo didesni bus akinių rėmeliai, tuo daugiau mados įnešite į savo stilių. Baimintis, kad dideli akinių rėmeliai netiks prie jūsų įvaizdžio nereikėtų, nes tokius akinių rėmelius lengva derinti tiek prie klasikinio, tiek prie laisvesnio stiliaus drabužių.

Taip pat nepamirškite atkreipti dėmesio ir į akinių rėmelių formą. Reikia žinoti, jog šį rudenį itin madingi apvalūs ir geometrinių formų akinių rėmeliai. O ar svarbi akinių rėmelių spalva? Siekiant atrodyti stilingai bei madingai reikėtų dairytis į ryškias brangakmenių spalvas. Stilingas pasirinkimas – ryškiai mėlyni, violetiniai, raudoni ar geltoni akinių rėmeliai. Norite kažko subtiliau, bet taip pat madingo? Tuomet rinkitės itin žemiškos žalios spalvos akinių rėmelius.

 

Asociatyvi pexels.com nuotrauka

Stilingą įvaizdį sukurs galvos apdangalai

Jei manote, kad įvairūs galvos apdangalai skirti tik apsaugai nuo šalčio ar žvarbaus vėjo, klystate. Jau kuris laikas galvos apdangalai pripažįstami kaip itin madingos stiliaus detalės, ne išimtis ir šis ruduo. Kokie galvos apdangalai leis rudenį pasitikti atrodant išskirtinai stilingai?

  • Plačiakraštės skrybėlės. Daugumai plačiakraštės skrybėlės asocijuojasi su vasara, saule, paplūdimiu. Tačiau plačiakraštės skrybėlės nereikėtų pamiršti ir rudenį, jei norite nesunkiai susikurti stilingą įvaizdį. Verta pastebėti, kad žemės spalvų plačiakraštes skrybėles galima derinti prie įvairaus aprangos stiliaus – tiek prie klasikinės suknelės, tiek prie laisvesnio stiliaus džinsų. Bet kuriuo atveju į įvaizdį įnešite stilingos elegancijos.
  • Beisbolo kepuraitė. Vienas madingiausių šio rudens pasirinkimų – beisbolo kepuraitė. Dėvint beisbolo kepuraitę stilingai atrodys tiek vyrai, tiek moterys. Bijote sušalti? Rinkitės storas, šiltas beisbolo kepures, su kuriomis ne tik bus šilta ir jauku, bet ir lengva džiaugtis stilingu įvaizdžiu.

 

Vėsiu oru papuoš šalikai ir skaros

Norint šį rudenį išsiskirti stilingu įvaizdžiu derėtų nepamiršti, tokių stiliaus detalių kaip šalikai ir skaros. Kokio dizaino ir spalvų šalikai bei skaros bus išties stilingas pasirinkimas? Kaip ir pernai, šį šaltąjį sezoną madingiausiais išlieka dideli, platūs bei šilti šalikai, kuriuos galima dėvėti ant striukės ar palto. Tokie šalikai gali būti įvairiausių žemės atspalvių – pilki, rusvi, melsvi ir kt. Jei esate drąsesnė asmenybė ir mėgstate eksperimentuoti su savo įvaizdžiu galite rinktis ryškesnių spalvų šalikus.

Stilingą įvaizdį padės susikurti ir skara. Svarbu pastebėti, kad skarą galima panaudoti net keliems skirtingiems įvaizdžiams. Ploną, lengvo audinio skarelę dėvėkite ant galvos, surištą po smakru. Kad įvaizdis būtų stilingesnis ir efektingesnis nepamirškite priderinti madingų akinių nuo saulės. Dar vienas stilingas pasirinkimas – skarelė užrišta ant rankinės. Taip pat skarą galite tradiciškai ryšėti ant kaklo arba jaukiai bei stilingai ja apsigaubti pečius.

pexels donald dondada matsoga 4625560

Asociatyvi pexels.com nuotrauka

Atrodyti stilingai padės dideli krepšiai

Nei vienas sezonas neįsivaizduojamas be tam sezonui tinkančios rankinės. Tad, kokios rankinės madingiausios šį rudens sezoną? Verta pastebėti, jog derėtų pamiršti mažas, elegantiškas rankines. Šį rudenį sugrįžta didelių, itin talpių krepšių mados. Į tokius krepšius susidėsite visus būtiniausius daiktus ir ne tik: nešiojamąjį kompiuterį, mėgstamą romaną, kosmetinę, atsarginius batelius, pietų dėžutę. Reikia akcentuoti, kad dideli krepšiai gali būti lengvai derinami tiek prie oficialios darbo aprangos, tiek prie laisvalaikio stiliaus, tad bet kuriuo atveju susikurti stilingą rudens įvaizdį.

Žavesio įneš rudeniški papuošalai

Papuošalai yra itin svarbios stiliaus detalės, todėl atėjus rudeniui papuošalų dėžutės turinį reikia peržiūrėti lygiai taip pat atidžiai, kaip ir drabužių spintą. Norint į savo įvaizdį įnešti papildomo žavesio šį rudenį derėtų puoštis šiltų spalvų papuošalais. Nenutolkite toli nuo besikeičiančios gamtos ir rinkitės ne tik šiltas spalvas, bet ir gamtoje randamas formas. Neabejotinai vienu  madingiausiu pasirinkimu taps gėlės formos papuošalai.

 Svarbu pastebėti,  kad stilingą įvaizdį padės susikurti papuošalų sluoksniavimas, kas šį rudenį yra labai madinga.  Kaip sluoksniuoti papuošalus? Ant vieno piršto galite užsimauti kelis žiedus, ant riešo užsisegti skirtingo stiliaus apyrankes arba ant grandinėlės pasikabinti daugiau nei vieną pakabuką. Jei vis dėlto esate minimalistinio stiliaus gerbėjai, gera žinia yra ta, kad minimalistiniai papuošalai išlieka madingi ir šį rudenį. Tad drąsiai rinkitės ne itin iššaukiančius auskarus ar elegantiškai prie kaklo glundančią grandinėlę ir taip pabrėžkite savo subtiliai stilingą įvaizdį.

Atraskite stilių, kuris ir tinka, ir patinka

Reikia suprasti, jog stilingas įvaizdis susideda ne tik iš drabužių ar įvairių stiliaus detalių. Tai – ir jausmas, ir emocija. Todėl svarbiausia atrasti tokį stilių, kuris tinka, patinka ir įkvepia. Drąsiai kurkite savo įvaizdį, rinkitės tokias stiliaus detales, kurios atitinka jūsų asmenybę ir netrukus pastebėsite, koks stilingas ir įkvepiantis tapo ruduo.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite