KVIEČIAME DALYVAUTI KALĖDINĖJE MUGĖJE – PAGAMINTA ZARASŲ RAJONE!

0
68
muge

Kalėdinėje mugėje dalyvaus vietos gamintojai ir paslaugų teikėjai.

Mugėje bus prekiaujama kulinarinio paveldo gaminiais, tautinio paveldo produkcija, tradiciniais gaminiais, tautodailės ir dailiųjų amatų gaminiais, maisto produktais, suvenyrais ir pan.

Informacija pageidaujantiems prekiauti ir / ar teikti paslaugas

Kalėdinės mugės data: 2022 m. gruodžio 9–11 d. ir gruodžio 16–18 d.

Kalėdinės mugės darbo laikas: 12:00–20:00 val.

Registracija pradedama 2022 m. lapkričio 3 d. ir tęsis iki 2022 m. lapkričio 13 d.

Kalėdinės mugės vieta: prekybos ir paslaugų pasažas, D. Bukonto g. 1, Zarasai.

Dalyvavimo mugėje mokestis netaikomas, tačiau Jūsų prašysime savo prekyvietę papuošti kalėdiškai.

Objekte elektros energija bus tiekiama, tačiau prekybininkai ir paslaugų teikėjai patys privalo pasirūpinti generatoriais, prailgintuvais ir kitomis pasijungimo priemonėmis.

SVARBU

Norintiems prekiauti mugėje iki 2022 m. lapkričio 13 d. būtina pateikti šiuos dokumentus:

– prekybininkams maisto produktais būtina pateikti Maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimo kopiją;

– prekybininkams prekiausiantiems alkoholiniais gėrimais (iki 7,5 proc. stiprumo) būtina pateikti paraišką vienkartinei licencijai gauti ir įmonei išduotos licencijos verstis mažmenine prekyba alkoholiniais gėrimais patvirtintą kopiją (teikti el. p. info@zarasai.lt);

– tautodailininko pažymėjimo ir /arba tautinio paveldo sertifikato (prie paraiškos pridedant gaminių, kuriais bus prekiaujama, nuotraukas) kopija;

– įmonės registracijos patvirtinimas arba galiojančio verslo liudijimo / individualios veiklos pažymos kopija.

Registracija gali būti atšaukta pasikeitus aplinkybėms, vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais ir Lietuvos respublikos sveikatos apsaugos ministro valstybės lygio ekstremalios situacijos valstybės operacijų vadovo priimtais sprendimais bei Zarasų rajono savivaldybės sprendimais.
 
Kontaktinis asmuo dėl anketų su pridedamais dokumentais teikimo: Robertas Larinas, tel. (8 385) 30511. Anketą su pridedamais dokumentais siųskite el. paštu: robertas.larinas@zarasai.lt.
 
Kontaktinis asmuo dėl prekybos vietų: Joana Širvinskaitė, tel. (8 385) 37191, el. paštas: joana.sirvinskaite@zarasai.lt.
 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite