SOCIALINĖ AKCIJA „PASIMATUOK NEGALIĄ” ZARASAI

0
42
pnsa

Lietuva nepriklausoma jau 32 metus, tačiau esminių pokyčių mes nematome. Mums jau neužtenka tik teoriškai pažymėti, kad viskas gerai, reikia tai įgyvendinti ir praktiškai.
Norime atkreipti jūsų dėmesį su kokiais kasdieniniais iššūkiais susiduria žmonės su negalia ir kokios asmeninės pagalbos jiems reikia!

✅ Todėl, minint tarptautinę žmonių su negalia dieną, kviečiame jus sudalyvauti socialinėje akcijoje „Pasimatuok negalią“.

? Socialinės akcijos metu, įvairių miestų, rajonų savivaldybių atstovai (kurie priima sprendimus dėl žmonių su negalia) bei visuomenės nariai, galės patirti, kas iš tikro yra negalia, kokios kliūtys žmonėms su negalia trukdo gyventi savarankiškai. Taip pat galėsite padėti žmonėms su negalia tas kliūtis įveikti ??.

☝️ Mūsų siekiamybė, jau po pusmečio pakartoti šią socialinę akciją ir įvertinti atliktus darbus ir pokyčius, kurie priklauso ir nuo jūsų.

? Socialinės akcijos bendraautoriai ir dalyviai:

Lietuvos asmeninių asistentų asociacija, koordinuoja Žilvinas Mišeikis;
Panevėžio agentūros „SOS vaikai“ aktyvių moterų su negalia klubas, koordinuoja Irma Zabulionytė;
VšĮ LASS pietvakarių centras, koordinuoja Laura Stadalninkaitė;
Utenos neįgaliųjų draugija, koordinuoja Sandra Ragaišytė;
VŠĮ „Plaukimas visiems“, koordinuoja Germanas Čepas;
Zarasų krašto žmonių su negalia sąjunga, koordinuoja Marius Montikas;
Šiaulių apskrities cerebrinio paralyžiaus asociacija, koordinuoja Ernesta Bagdonaitė;
Alytaus miesto savivaldybės neįgaliųjų reikalų komisija, koordinuoja Kristina Dūdonytė.
? Sąrašas nuolatos pildomas. Norintys prisijungti prie socialinės akcijos, rašykite: asistentu.asociacija@gmail.com

SOCIALINĖ AKCIJA „PASIMATUOK NEGALIĄ“!
? Data: 2022 metų gruodžio 1 d.
⏰ Trukmė: 11- 15 val.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite