ANTAZAVĖS DVARE DANGUOLĖS IR EDMUNDO BROGŲ PARODA

0
20
mid news zrs 926 316241540 549843563620923 1282481500873784501 n

Parodos atidarymas ir susitikimas su autoriais 2022 m. gruodžio 3 d. (šeštadienį) 14 val.

Dusetų dailės galerijos menininkai Danguolė ir Edmundas Brogos pristatys šiuolaikinės tekstilės darbus ir medžio skulptūras.

Danguolė Brogienė gimė Varėnos rajone, Valkininkų kaime. VDA architektūros ir dizaino fakulteto docentė. Nuo 1982 m. aktyviai dalyvauja meniniame ir kūrybiniame gyvenime. Nuolat dalyvauja Lietuvos ir tarptautinėse, pasaulinėse taikomosios dailės parodose. Nuo 1990 m. yra Lietuvos dailininkų sąjungos narė. Nuo 1995 m. – Vilniaus senamiesčio soroptimisčių klubo narė. Nuo 2004 m. – Lietuvos dailininkių – moterų draugijos narė. Nuo 2009 m. – Vilniaus senamiesčio soroptimisčių klubo prezidentė. Nemažai dailininkės D. Brogienės darbų yra Lietuvos muziejuose, privačiuose ir visuomeniniuose interjeruose tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje. Edmundas Broga gimęs Vilniuje. Architektas. Kuria skulptūrines kompozicijas iš įvairių medžiagų.

Kultūros centro Dusetų dailės galerijos informacija 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite