KALĖDINIS FUTBOLO TURNYRAS

0
69
2
Įgyvendinant projekto veiklą ,,Mėgėjiškas futbolas kaip sveikatą stiprinantis veiksnys“ gruodžio 26 d. Zarasų futbolo klubas „Liepsna” paskutinį kartą 2022 m. pakvietė futbolo mėgėjus susitikti futbolo aikštelėje.

Komandos turėjo progą jėgas išbandyti žaidžiant neįprasto formato futbolą – varžomasi buvo tik 10 minučių, 4 prieš 4, o įmušus įvartį dar komandai buvo ir suteikiamas pranašumas – vienas įvartį praleidusios komandos žaidėjas privalo praleisti 1 minutės nuobaudą ant suoliuko. Toks formatas suteikė rungtynėms didžiulį tempą, daug įvarčių ir kovą, kurioje kiekviena sekundė buvo labai svarbi. O tarp susitikimų visi dalyviai taip pat turėjo galimybę išbandyti savo jėgas įgūdžių konkursuose. Atkaklių ir šventiškų varžybų nugalėtojai apdovanoti simboliniais prizais.
 
Kviečiame visus futbolo mėgėjus 2023 m. prisijungti į futbolo treniruotes, antradieniais 19.30 val. ir penktadieniais 19.00 val.
 
1Zarasų sporto centro projektas ,,Fiziškai aktyvi bendruomenė – sveika bendruomenė” bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas.
 
 
 
 
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite