MOKYMAI BENDRUOMENIŲ LYDERIAMS IR NARIAMS

0
25
EEA and Norway grants2x logo viesinimui

Zarasų rajono bendruomenių asociacija partnerio teisėmis dalyvauja Europos Ekonominės erdvės ir Norvegijos finansinių mechanizmų programos Lietuvoje „Aktyvių piliečių fondas“ finansuojamame projekte „Vietos bendruomenių pilietinio aktyvumo ir demokratinio dalyvavimo galimybių didinimas“ . Projektas Nr.K1-01-IP-D-355. Projekto vykdytojas – VšĮ Lietuvos regioninių tyrimų institutas.

Nuo š.m. sausio 6 d. prasideda mokymai bendruomenių lyderiams ir nariams, kurių tikslas – vietos savivaldos ir regioniniu lygmeniu veikiančių vietos bendruomenių narių pilietinio aktyvumo ir lyderių gebėjimų stiprinimas bei piliečių skatinimas įsitraukti į tarp institucines partnerystes su vietos valdžia, verslu ir kitomis nevyriausybinėmis organizacijomis, stiprinant demokratiją ir gerinant gyvenimo kokybę.

Norite dalyvauti mokymuose ir sužinoti apie vietos bendruomenių naujas veikimo formas, gyventojų įtraukimo į veiklą atstovaujant viešąjį interesą iššūkius, problemas, bendruomenės kultūros stiprinimą ir formavimą, bendruomenės galimybes perimti viešųjų paslaugų teikimą ir spęsti vietos problemas bei kt., registruokitės elektroniniu paštu: zarasu.bendrasociacija@gmail.com ar telefonu 8 687 58562. 

 Arvydas Veikšra

rajono bendruomenių asociacijos prezidentas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite