VYKS JAUNIMO SAVANORIŠKOS TARNYBOS PROGRAMOS PRISTATYMAS

0
18
min news zrs 577 jst logo2 crop

Birželio 14 d., 11 val. Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijos salėje vyks Jaunimo savanoriškos tarnybos programos pristatymas, kuriame dalyvaus VšĮ „Ne imti, bet duoti“ mentorė Monika Užkurienė ir Zarasų rajono akredituotų savanorius priimančių organizacijų kuratoriai.

Kviečiami visi moksleiviai, kurie norėtų savanoriauti ir išsamiai susipažinti su Jaunimo savanoriškos tarybos programos galimybėmis.

Primename, kad savanorių registracija 2022 m. II pusmečiui vyksta iki birželio 16 d., 18 val.

Informacija: https://www.jrd.lt/savanoryste/jst.

Zarasų rajono akredituotų savanorius priimančių organizacijų sąrašą rasite ČIA.

Jaunimo reikalų koordinatorė

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite