SALAKO MIESTELIO ŠVENTĖ

0
19
Salako kaimo svente 02

Birželio 28 – 29 d.

SALAKO MIESTELIO ŠVENTĖ

Birželio 28 diena – 22.30 val. Salako šv. Mergelės sopulingosios bažnyčioje, žvakių šviesoje, vargonų muzika. Groja Galina Palagina.

Birželio 29 diena:

14.00 val. – Reginos Skomskienės tapybos darbų paroda.

Po parodos visus didelius ir mažus maloniai kviečiame pasivaišinti arbata ir nuostabiu saldumynu ,, Skruzdėlynu‘‘.

Salako keramikos darbų paroda – mugė, kurioje galėsite pasigrožėti mūsų darbeliais, o patikusius net ir įsigyti už simbolinę kainą taip paremdami mūsų bendruomenę ,,Sakalas“.

15.00 val. – Visagino kūrybos namų teatro studijos „Gyvenimas gražus“ juodoji komedija „Furšetas“, režisierė Birutė Davidovičė.

16.00 val. – literatūros ir šokio inscenizavimas vaikams ir jaunimui. Choreografė ir šokėja Sigita Mikalauskaitė, aktorė Kristina Mauruševičiūtė mokys jungti dramos ir judesio elementus pagal M. Haddon kūrinį ,,Tas keistas nutikimas šuniui naktį“.

17.00 val. – Užsiėmimai vaikams:

Edukacija ,,pasidaryk sau vėrinuką“. Bus galimybė suverti sau vėrinuką iš veltinių ar molinių karoliukų, kuriuos drąsiai galėsi neštis namo;

Animatorė suteiks galimybę įsikūnyti tau į svajonių herojų ar žvėrelį nupiešdama smagų veiduką;

Gigantinių muilo balionų šou, kurio metu galėsi grožėtis ir pats pabandyti tokį išpūsti;

Na, o pertraukėlių metu bus galimybė pasivaišinti saldžiąja karaliene – cukrine vata. NEMOKAMAI!!!!!!

19.00 val. – Koncertas skirtas Salako miestelio šventei, jo gyventojams bei svečiams. Programoje: vaikų etnografinis ansamblis ,,Saulala“, merginų šokių studija ,, Retro“, moterų šokių studija ,,Linijiniai šokiai“.

Svečiuose Radviliškio kapela ,,Radvija“, vadovė J. Stakvilevičienė ir kapela „Un rubiažiaus“, vadovas S. Juodvalkis.

22.00 val. – 02.00 val. – diskoteka.

Visą dieną vaikučiai galės šokinėti ant milžiniško batuto, o tėveliai ir seneliai mugėję nusipirkti skanaus Kindziulio.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite