Kreipkitės nekilnojamojo turto klausimais

0
41
Ernestas Jurevicius

Nuo 2006 m. Zarasų rajone vykdo veiklą UAB „Adomus”. Tai vienintelė įmonė Zarasuose priklausanti Lietuvos nekilnojamojo turto agentūrų asociacijai (LNTAA).

„Adomus“ – tai nekilnojamojo turto agentūra, teikianti profesionalias nekilnojamojo turto paslaugas Zarasų ir aplinkiniuose rajonuose. Kreipkitės ir jums padės geriausiomis sąlygomis pirkti, parduoti, išnuomoti ar išsinuomoti butus, namus, komercinės paskirties patalpas, sodus, sodybas, žemės sklypus ir kitą nekilnojamąjį turtą. Čia suteiks teisines konsultacijas, parengs visus turto pardavimui reikalingus dokumentus, išankstinę pirkimo-pardavimo sutartį, surinks pažymas apie sumokėtas skolas komunalinių paslaugų įmonėms.

 

Jei reikės, suteiks konsultacijas dėl nekilnojamojo turto vertinimo, kadastrinių – geodezinių, topografinių matavimų atlikimo, energetinio pastatų sertifikavimo, žemės sklypų paskirties keitimo bei kitais nekilnojamojo turto klausimais.

Kreipkites nekilnojamojo turto klausimais

 

Jei norite parduoti nekilnojamąjį turtą, jo savininkui pakanka pasirašyti tarpininkavimo sutartį. Nutraukus sutartį arba pasibaigus jos galiojimui, klientas neturės finansinių nuostolių, nes komisinis mokestis mokamas tik pardavus turtą.

 

Jei sumanėte įsigyti nekilnojamąjį turtą, kreipkitės į UAB „Adomus“ ir gausite išsamią informaciją apie nekilnojamojo turto rinką bei šiuo metu vyraujančias kainas.

 

Norite parduoti savo nekilnojamąjį turtą – kreipkitės, jums padės nustatyti būsto vertę ir pasirūpins galimų pirkėjų paieška bei sutvarkys visus teisinius dokumentus.

 

Iškilo klausimų dėl valdomo nekilnojamojo turto, sudomino aukščiau pateikta informacija, turite interesų nekilnojamo turto srityje, kreipkitės telefonu 8~647 04060, apsilankykite internetinėje svetainėje www.adomus.lt, arba užeikite į agentūros būstinę, įsikūrusią Sėlių a. 16, Zarasuose, Lietuvos pašto pastate (dėl susitikimo laiko reikia tartis telefonu). Konsultacijos teikiamos nemokamai.

Nekilnojamo turto agentūros „Adomus“ savininkas ir vadovas Ernestas Jurevičius yra LNTAA sertifikuotas nekilnojamojo turto brokeris, turintis daugiau nei 10 metų patirtį nekilnojamojo turto verslo srityje.

 

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite