JUBILIEJINĖS LAISVĖS GYNĖJŲ DIENOS MINĖJIMAS DUSETŲ KAZIMIERO BŪGOS GIMNAZIJOJE

0
16
4

Šiandien minima Sausio 13-oji – mūsų džiugesio ir pasididžiavimo diena, kuri leidžia mums su dėkingumu žiūrėti į praeitį ir su tikėjimu, kad viskas bus gerai – į ateitį. Šiemet Laisvės gynėjų 30-metis kitoks – be masinių renginių, didelių laužų, žmonių susibūrimų… Jis kitoks, bet labai svarbus ir stipriai išgyvenamas kiekvieno mūsų širdyse.

Zarasų rajono švietimo, kultūros, valstybinės įstaigos šiandien Sausio 13-osios sukaktį minėjo labai įvairiai ir kūrybiškai: nuo 8 val. ryto dažname lange degė atminimo liepsnelės, o mokyklos, dirbančios nuotoliniu būdu, kvietė į atviras pilietiškumo pamokas mokinius, tėvelius, mokytojus, rajono vadovus. Tokioje nuoširdžioje ir prisiminimais kupinoje atviroje Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijoje vykusioje pamokoje dalyvavo Sausio 13-osios dalyvis, Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas, prieš 30 metų tą lemtingą naktį dalyvavęs Laisvės kovoje prie Lietuvos parlamento rūmų. Pamokos metu buvo dar kartą prisiminti mūsų šaliai lemtingi įvykiai, pagerbi žuvusieji už mūsų laisvę, linkėta ir toliau visiems likti vieningais ir giliai tikintiems savo šalies sėkme ir klestėjimu, juk mūsų tauta, nors ir negausi, tačiau stipri, išskirtinė ir nepaprasta.

Sausio 13-osios įvykiai, vaizdai, mintys sugulė į Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos mokinių piešinius ir rašinius.
 

Priedai

 

5

6

7

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite